Netteki Blog

en iyi benim yarışması hangi kanalda Başlıyor

28.02.2023
260
en iyi benim yarışması hangi kanalda Başlıyor

en-iyi-benim-yarisma-programi
En İyi Benim Yarışma Programında Seçimlerin Önemi
Hayatının aşkını arayan bir erkeğin ve Onun için yarışan 4 genç kızın başından geçenlerin yayınlandığı En İyi Benim yarışma programı Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşmaktadır.

Adayların kalplerinin gerçek talibini bulmak için yarışırken ekrandaki izleyicilerde bu mücadeleye şahit olacak. Sevdiği erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğine inanlar yemek yapma becerilerini ortaya koyarken, güzelleşerek erkeğinin aklını çelecek olanlar ise bakımlarına ayrı bir özen gösterecektir. Her gün bir adayın evine konuk olan beyler ise baş başa yemek yedikten sonra karar vermeye odaklanacak.

Ruh Eşinizi Bulmak İstiyorsanız Bu Program Tam Size Göre
En İyi Benim yarışma programı hangi kanalda yayınlanıyor? Fox TV’nin yarışma programları arasında yer alan ve gündüz kuşağının en çok takip edilen yarışması olan En İyi Benim özel anları ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Hafta içi farklı evlere giden erkek yarışmacı Cuma akşamı ise tüm adayları kendi evinde ağırlayarak kararını açıklıyor.

En İyi Benim yarışma programı saat kaçtayayınlanıyor? Hafta içi her gün saat 10.00’da özellikle bayan izleyicilere bir kahve molası verdiren program ile gençler kendilerine en uygun kişiyi bulmak için çaba sarf ediyor. Aşkın emek verilmesi gereken bir şey olduğunu bilenlerin kendi hayatlarındaki mücadeleden parçalar bulduğu yarışma ile siz de kendinize ve ruhunuza en uygun adaya Evet diyebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.