Netteki Blog

En güzel Ev dekorasyon renkleri ve görselleri

28.02.2023
362
En güzel Ev dekorasyon renkleri ve görselleri

Ev dekorasyonunuzun bir bütün halinde görünmesi için renklerin uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Renk uyumunu sağlayabilmek için halı, perde, duvar rengi ve koltukların rengi hatta kullanılan objelerin birbirlerini tamamlayıcı renklerle birleştirilmelidir. Bu sayede görsel olarak bir bütünlük sağlamış olabilirsiniz.

Evlerimizi Nasıl Uyumlu Hale Getirebiliriz?

Kahverengi gibi koyu tonlarda bir koltuk takımı kullanacaksanız halınızın rengini krem veya ekru renklerden yana kullanabilirsiniz. Canlı renklerle kombine etmek isterseniz pembe ve turkuaz bu yılın moda renkleri arasındadır.

Ve turkuaz bir koltuk takımı kullandığınızda perdelerde turkuaz yan fon kullanmanız, halıyı krem tonlarında içerisinde turkuazların az olduğu bir halı ile dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Mutfaklardaki renk uyumu genellikle beyaz ve siyah ya da beyaz ve kırmızının ağırlıkta olduğu kombinler tercih edilmektedir.

Mutfakta klasik bir hava yakalamak isteyenler siyah ve beyaz uyumunu tercih ederken, biraz daha cıvıltılı bir mutfak isteyenler kırmızı ve beyaz uyumunu tercih etmelidirler.

Yatak odalarınızı basıklıktan kurtarmak için pembe, krem ve gold renkleri ile bütünleyebilirsiniz. Mobilya rengi seçiminde ise krem veya beyaz tonları ortamı daha ferah göstermeye yardımcı olacaktır.

En güzel ev dekorasyon renklerini görselleri ile birlikte paylaşıyoruz…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.