Netteki Blog

El emeği örgü banyo lif örnekleri

28.02.2023
434
El emeği örgü banyo lif örnekleri

Kirlerden arınmak ve banyo yaparken temizlenmek için en çok ihtiyaç duyduğumuz ürünlerin başında lifler gelmektedir. Duş denilince olmazsa olmaz parçalardan birisidir. Bir çok ev hanımı kendi el becerisi ile çok değişik banyo lif modelleri örmektedirler. Çocuklarımız genelde banyo yapmasını pek sevmezler. Onlara bu duyguyu aşılamak ve banyo yapmayı sevdirmek için arabalı, hayvanlı ve değişik modellerden oluşan şirin lifler örebilirsiniz. Örneğin geçenlerde ben kendi kızım olan Esra’ya civcivli lif örmüştüm. O kadar çok sevindi ve banyo yapmak istedi ki.. Sizlere bu duyguyu anlatamam. İşte banyo liflerinin ne kadar etkili olduğumun sizlere bir kanıtı.

Aile bireylerine yani eşinize, çocuklarınıza değişik lifler örebilirsiniz. Marketlerde satılan hazır lifler ne kadar sağlıklı? Nerelerden üretiliyor? Bilemiyorsunuz. En iyisi kendi örgü ipinizle kendi lifinizi örmek.

Her zevke uygun lifler

Lifler genellikle kare, yuvarlak, uzun ve oval şekilleri ile karşımıza çıkmaktadır. Artık görüyoruz ki; Bir çok ev hanımı değişik lif modelleri örüyorlar. Gelin damat lifi, arabalı, hayvan figürlü, püsküllü, desenli ve motifli olmak üzere bir çok envai çeşit lif modelini internette çeşitli platformlarda görebilmek mümkündür. Facebook, twitter ve instagram bu mecralardan sadece bir kaçıdır. Değerli ev hanımları kendi ördükleri birbirinden güzel ve ilginç lif modellerini sayfalarında paylaşıyorlar. Sizlerde onları takip ederek farklı liflere göz atabilir, beğendiğiniz model ve örnekleri kendinize, sevdiğiniz yakın akrabalarınıza örebilirsiniz. Şimdi sizler için çok güzel lif modelleri paylaşacağım. Bakalım aşağıda yer alan ilginç ve farklı lif örneklerini beğenecek misiniz?

cicek-motifli-lif-modelleri cicekli-desenli-tig-isi-lif-ornegi cok-guzel-lif-modelleri elbise-seklinde-lif-ornegi farkli-lif-modeli farkli-meyveli-lif-modeli gelin-damat-lif-ornegi-ve-modeli harika-lif-modelleri hayvanli-renkli-lifler iki-renkli-orgu-lif-ornegi lif-modelleri-ve-cesitleri lif-ornekleri orgu-tig-isi-lif-modeli rengarenk-lifler ugur-bocekli-lif-modeli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.