Netteki Blog

Dudakları daha dolgun göstermenin yolları ve ipuçları

28.02.2023
276
Dudakları daha dolgun göstermenin yolları ve ipuçları

1. Dudaklarınızı Nemlendirin:
Dudaklarınızı olduğundan büyük ve dolgun göstermek istiyorsanız sürekli nemlendirin. Nemlendirdiğiniz zaman yapacağınız işlemlerde dudağınızı hazır hale getirirsiniz. Nemlendirdiğiniz takdirde daha yumuşak dudaklara da sahip olursunuz.

2. Dudak Kalemi Kullanın:

Dudakları daha dolgun göstermek için dudak kalemi ile dudaklarınızın dış hatlarını belirginleştirin.

Ancak dudaklarınızın çizgisini belirginleştirirken çekeceğiniz çizgi ile dudak çizgisi arasında çok fazla mesafe olmaması gerekmektedir.

Eğer mesafe fazla olursa doğal bir görüntü olmayacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir başka nokta ise dudak kaleminin dudağınızın bir ton koyu renginde olmasına dikkat edin.

3. Açık Renk Rujlar Kullanın:

Orta tonda ya da açık renkteki rujlar dudakları daha dolgun gösterecektir. Koyu renk ruj kullanmak dudakları daha ince göstereceğinden tercihinizi açık veya orta tonda yapabilirsiniz.

4. Dudak Üstlerinize Işıltı Uygulayın:

Üst dudağınızın kıvrım bölümüne aydınlatıcı ürünler kullanmak dudakları daha dolgun gösterecektir. Pudra ya da likit aydınlatıcıları kullanırken önemli olan hafif dağıtarak uygulamak.

5. Parlatıcı Kullanın:

Şeffaf veya açık renkte dudak parlatıcısı kullanmak dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir. Dudakları dolgun göstermenin yolları bu şekildedir. Daha dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsanız bu adımları uygulayabilirsiniz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.