Netteki Blog

Doğumun rahat ve kolay olması için okunacak faydalı dua

28.02.2023
268
Doğumun rahat ve kolay olması için okunacak faydalı dua

Doğum kâinatın bir mucizesidir, doğum olayı ve bir canlının dünyaya gelişi inanması çok zor ve mucizevî bir olaydır. Doğum anı ve doğumun gerçekleşmesi anne için ve bebek için büyük bir tehlikedir aslında.

Allahtan yardım istersek bu zor anı çok kolay atlatabiliriz, dua ederek, Allahtan yardım ve koruma dilersek Allahın izniyle hiçbir şey olmadan bu güzel anı atlatabiliriz.

Doğum sırasında sorun yaşamamak için, doğumdan önce dualar etmeye başlamalıyız, yardım etmesi için ve sağlıklı bir doğum gerçekleşmesi için Allahtan yardım istemeliyiz.

Ettiğiniz dualar sayesinde çok kolay bir doğum yaşarsınız, Allah o anda çektiğiniz ağrı ve sancıların şiddetini azaltır, size kolaylık verir, sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

ARAPÇA DOĞUM DUASI:

إِنَّ رَبَّكُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالأَمْرُ تَبَارَكَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ

İnne rabbekumullâhullezî halakas semâvâti vel arda fî sitteti eyyâmin summestevâ alel arşı, yugşîl leylen nehâre yatlubuhu hasîsen veş şemse vel kamere ven nucûme musahharâtin bi emrih(emrihi), e lâ lehul halku vel emr(emru), tebârekallâhu rabbulâlemîn(âlemîne).

“Sümmessebile yesserah” (Abese Suresi, 20) ayetini OKUMANIZDA FAYDA VARDIR.  yolu kolaylaştırmak anlamına gelir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.