Netteki Blog

Dini yazılı resimler sözler ve çok güzel mesajlar

28.02.2023
425
Dini yazılı resimler sözler ve çok güzel mesajlar

Dinimiz ile ilgili sözleri, ayetleri ve hadisleri sitemizde bulabilirsiniz. Yazılı resimler eşliğinde çok güzel mesajları sizler için paylaşıyoruz.

Dini sözler nasihat ve ibret temalıdır. Şu hayatta ilim bilim öğrenmek istiyorsak ilk önce dinimizi iyi tanımalı ve onun şartlarını yerine getirmeliyiz. Dikkat ederseniz hafızlar ve imamlar gerçekten akıllı, diksiyonu düzgün olan insanlardır.

Bu insanların bu kadar nezih ve güzel konuşmalarının sebebi dinimizi kitabımızı çok iyi öğrenmeleri ve sürekli okumalarıdır. Kuranı kerimin ilk ayeti oku olduğuna göre, bizler Allah’ın emirlerini eksiksiz yerine getirmeliyiz.

Bu kadar öğütten sonra şimdi  birbirinden anlamlı etkileyici insana derin duygular beslettiren dini sözleri ve mesajları paylaşıyoruz. Bu kadar değerli olan mesajları sizlerde facebook’ta paylaşabilirsiniz.

2016-dini-sozler dini-sozler-2016 dini-sozler-anlamli-resimli dini-sozler-facebook dini-sozler-indir dini-sozler-instagram dini-sozler-kisa dini-sozler-pinterest dini-sozler-profil-fotograflari dini-sozler-resimli-paylas dini-sozler-resimli dini-sozler-tumblr dini-sozler-uzun facebook-dini-sozler mevlana-dini-sozler pinterest-dini-sozler resimli-dini-sozler

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.