Netteki Blog

Cuma sözleri resimli ve çok güzel

28.02.2023
236
Cuma sözleri resimli ve çok güzel

Müslümanlık için önemi büyük olan cuma günü için Müslüman insanların cumasını tebrik etme amacıyla resimlerle süslenmiş Cuma sözleri bulunmaktadır. Resimli Cuma sözleri tüm mecralarda insanların karşısına çıkabileceği gibi isteyen kişiler iletişim araçları vasıtası ile de bu resimleri kullanabilmektedir.

Uzun Yazılardan Daha Faydalı

Görsel estetik açısından daha fazla dikkat çekici olan resimli Cuma sözleri uzun uzun yazılan yazıların yerine gönderildiği kişide daha olumlu bir algı yaratmaktadır.

İnsanlar genel olarak eğer dikkatlerini çekmiyorsa uzun yazıları okumayı pek tercih etmezler. Bu sebeple uzun yazıların aksine resimli oluşturulan Cuma sözleri tasavvufi duyguyu okuyan kişiye daha çabuk aktarır ve kısa söz olmasından ziyade akılda kalıcılığı artar.

Resimler hareketli yapıda da oluşturulabilmektedir. Önemli gün olarak addedilen cuma gününü tebrik etmek bu resimli söz görselleri ile daha yaygınlaşmıştır.

İnsanlar arasında ki Cuma tebriklerini yeniden canlandırmak, arada muhabbet bağı kurmak için resimli Cuma sözleri görselleri çok fazla tercih edilmektedir.

Resimli görseller sadece insanlar tarafından değil kurumsal firmalar tarafından müşterileri ile arasında mesaj bağı oluşturmak içinde kullanılmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.