Netteki Blog

Cleocin T Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

28.02.2023
845
Cleocin T Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Cleocin T Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Cleocin T Krem Solüsyon evde basit bir şekilde akne ,sivilce ve izlerini iyileştirmek , ciltten yok etmek için kullanılır. Özellikle inatçı akne tedavilerinde oldukça etkilidir ve kullanılır.

Sivilce, kıl köklerinin ya da yağ bezlerinin tıkanması sonucu oluşan bir cilt sorunudur. Daha oldukça erişkinlik döneminde sivilce oluşumu görülse de ileri yaşlarda da görülebilir. Ayrıca sivilce problemi genetik olarak çocuğa geçebilir.

Sivilce tedavisinde kullanılan ilaçlar bulunmakta ama unutulmamalıdır ki sivilce tedavileri kişiden kişiye değişmekte olup bireyin yaşına, cilt tipine, cinsiyetine yada sivilcenin şiddetine nazaran belirlenir. Sivilce tedavisi için farklı ilaçlar veya yöntemler denenmeden önce kesinlikle doktora danışılmalıdır.

Cleocin T Krem Solüsyon Ne İşe Yarar ?

CLEOCİN T KREM; Jel ve Solüsyon Formlarında Satılan Sivilce Tedavisinde Yüksek Etkili bir İlaçtır!

Cilt üzerindeki bakterileri öldürücü etkiye sahip içinde ne olduğu ile Cleocin T, bakteri oluşumunu önleyip iltihaplı sivilceleri kurutur ve daha fazla sivilce çıkmasını önler. Siyah noktalar üzerinde de tesiri kanıtlanmış. Hatta kullananların yorumlarını okuduğunuzda  göreceksiniz ki sivilce izlerini geçirme mevzusunda da baya iyi.

Cleocin T’nin Fiyatı Nedir?

Cleocin T, uzman doktorlar tarafından reçete yazılıyor ama sizler de gidip eczaneden reçetesiz alabiliyorsunuz. Fiyatı 17.13 liradır. İlacı almadan önce mutlaka doktorunuza danışmalı ve kullanmanızın cildinize sakıncalı olup olmadığını öğrenmelisiniz. Aksi halde cildiniz daha fazla bir reaksiyon verip ,işler daha kötü olabilir.

Cleocin T Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Cleocin T’nin Yan Etkileri Nelerdir?

Cleocin T’nin de diğer ilaçları gibi tabi ki yan etkisi olabiliyor. Cildinizin yapısı ve ilacın içeriğine bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler görülebiliyor. Bu yan etkiler şunlardır ;

  • Deride kuruluk.
  • Kurdeşen.İshal veya mide bulantısı.
  • Cildin yağlanması.
  • Gözlerde batma veya yanma hissi.
  • Tahriş (yanma, kaşıntı veya kabarıklık).

Eğer bu tesirleri görürseniz ilacı kullanmayı hemen bırakmalısınız ve en yakın hastaneye başvurmalısınız.

Cleocin T Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

CLEOCİN T NASIL KULLANILIR? DOĞRU UYGULAMA ŞEKLİ NEDİR?

Cleocin t reçeteli ve dikkatli kullanılması gereken bir kremdir aksi halde faydasından çok zararı görülebilecek bu kremi kullanım şeklinden farklı şekilde kullanmamak gerekir.

Kremin doktorlar tarafından tavsiye edilen ve zararı az olan kullanım şekli şu şekildedir;

  • Öncelikle kremi kullanmadan önce cildinizi bir temizleyici ile iyice temizlemeli eğer varsa yüzünüzdeki tüm makyajı – göz makyaj dahil- temizlemeniz gerekir.
  • Ardından cleocin t kremin şişesini iyice çalkalayın ve sivilce problemi olan bölgeye ince bir tabaka halinde sürün.
  • Kremi problemli alana uygularken yayarak sürmek yerine tampon hareketlerle yani hafif hafif bastırıp çekerek uygulamanız kremin reaksiyon verme riskini azaltır ve daha hızlı etki göstermesine yarar.
  • Kremi kullanırken bol bol kullanmanın daha etkili olacağı gibi yanlış bir düşünceye asla kapılmamalısınız çünkü kremin kullanımında doz aşımı yapılması oldukça tehlikelidir ve yararından çok zararı olur.
  • Kremi günde 2 defadan fazla kullanmamalısınız  hatta sivilce yada sivilce izi tedavisi için kullanıyorsanız 2 siyah nokta tedavisi için kullanıyorsanız 1 defa kullanmanız yeterlidir daha fazla kullanmayınız.

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.