Netteki Blog

Clash of Clans Bilgisayarda Laptopta Nasıl Oynanır? ( İOS VE ANDROİD)

28.02.2023
992
Clash of Clans Bilgisayarda Laptopta Nasıl Oynanır? ( İOS VE ANDROİD)

Androit ve IOS işletim sistemleri olan cep telefonlarında, son derece güzel ve kaliteli şekilde oynayabileceğiniz oyunlardan birisidir.

Kısa sürede indirebileceğiniz ve anında çok eğleneceğiniz oyunlardandır. Ayrıca telefonlarınız dışında tabletlerinizden de indirip kolaylıkla kurarak oynayabilirsiniz.

Gelelim nasıl yapılacağına. İOS ve Android işletim sistemlerinin son model oyununu olan Clash of clans oyunu, son zamanların en güzel strateji oyunudur.

Uygulama olarak telefon ve tabletlerde oynana bu oyunu artık bilgisayarlarınızdan da oynayabilirsiniz.

Şimdi bilgisayarlarınız ile öncelikli olarak Bluestacks programını bilgisayarlarınıza kurmalısınız.  PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurma işleminde nasıl kuracağınız ve ilerleme işlemleri sizlere program içerisinde verilmektedir. Bu programın yaptığı şey android cihazla bir eşleşme yapmak olacaktır.

Yani Android işletim sistemi olan telefonunuz içerisinde bütün her şeyi program sayesinde bilgisayarlarınızdan oynayabileceksiniz.

Tabi bazı durumlarda program sizlerden bir şeyler isteyebilir. Bunun başında da ekran kartlarınızı güncellemek olacaktır.

Tabi Android sistemler için de bilgisayarlarınız sizlerden kayıt yapmanızı veya hazırda olan mail Google hesabı ile giriş yapmanızı istemektedir.

Ayrıca İOS  işletim sistemler için de bunu uygulayabilirsiniz. Tabi ki Google hesabınızın olması gerekmektedir.

Böylelikle anında bilgisayarlar ile eşleme gibi durum olacak ve artık telefonda olan clash of clans oyununu fare aracı ile de daha rahat şekilde oynayabilirsiniz.

Yeni nesil ve görsel olarak da çok kaliteli olan bu oyun seçeneği, tamamen Türkçe olarak sizlere sunulmaktadır. Tamamen Türkçe olması da sizlerin öğrenmesinde ve oynamasında yardım etmektedir.

Ayrıca ilk oynayanlar için de oyun başında sizleri yönlendiren karakter bilgisayar ara yüzü olacaktır.

Böylelikle neler yapmanız gerektiği ve nasıl neleri inşaat edeceğiniz, sonrasında da nasıl savaşa gideceğiniz sizlere sunulmakta ve hızlı şekilde işlem yapmanızı sağlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.