Netteki Blog

Can yücel sözleri anlamlı resimli kısa ve öz

28.02.2023
478
Can yücel sözleri anlamlı resimli kısa ve öz

Modern Türk şairi denildiği zaman akla ilk olarak Can Yücel gelmektedir. Samimi ve yalın dili ile Türk şiirine farklı bir hava ve tarz katmıştır.  Doğum tarihi 21 Ağustos 1926’dır.

Onun sözlerini ve yazılı resimli mesajlarını  facebook’ta sürekli olarak görmekteyiz. Can yücel en anlamlı ve en güzel resimli kısa sözlerini beğeneceğinizi ve severek arkadaş çevrenizle paylaşacağınızı düşünüyoruz.

İlerleyen zamanlarda inşallah sizlerle resimli Can Yücel şiirlerini ayrıca paylaşma imkanımız olacak.

Karşınızda birbirinden güzel ve anlamlı hem resimli, hem kısa ve öz anlatım dili ile harmanlanmış harika ve etkileyici Can Yücel sözleri var.

Buyurunuz çekinmeden Twitter’da ve diğer sosyal mekanlarda paylaşınız.

2016-can-yucel-sozleri 2017-can-yucel-sozleri

Anneler Günü Can Yücel

Anneler Günü Can Yücel

can-yucel-sozleri-2016 can-yucel-sozleri-2017 can-yucel-sozleri-anlamli can-yucel-sozleri-en-guzel can-yucel-sozleri-face can-yucel-sozleri-facebook can-yucel-sozleri-gorseller can-yucel-sozleri-indir can-yucel-sozleri-instagram can-yucel-sozleri-kapak-fotograflari can-yucel-sozleri-kapak can-yucel-sozleri-kisa-ve-oz can-yucel-sozleri-paylas can-yucel-sozleri-pinterest can-yucel-sozleri-resimli can-yucel-sozleri-tumblr can-yucel-sozleri-twitter can-yucel-sozleri-uzun can-yucel-sozleri-yeni degisik-can-yucel-sozleri en-guzel-can-yucel-sozleri face-can-yucel-sozleri facebook-can-yucel-sozleri instagram-can-yucel-sozleri kapak-fotograflari-can-yucel-sozleri paylas-can-yucel-sozleri pinterest-can-yucel-sozleri resimli-can-yucel-sozleri tumblr-can-yucel-sozleri twitter-can-yucel-sozleri yeni-can-yucel-sozleri

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.