Netteki Blog

Büyünün belirtileri nelerdir? Merak Ettiniz mi?

28.02.2023
264
Büyünün belirtileri nelerdir? Merak Ettiniz mi?

Büyü öteki boyuttaki olarak adlandırılan, Kuran’da kendine geniş yer bulan meselelerden biridir. İyi ya da kötü amaçla kullanılabilir. Büyünün belirtileri vardır. Özellikle gece vakti yoğunluk kazanan belirtiler: Takip ediliyor ya da izleniliyor hissidir. Sürekli ve nedeni bilinmeyen daralmalar, uykudan sıçrayarak uyanma, sürekli görünen kâbuslar, gölge görmeye başlamak ve bu gölgelerden korkmak gibi belli başlı maddeler sıralanabilir.

Fiziksel Yorgunluk Önemli

Büyünün ruh haline yaptığı değişimlerden önce fiziksel belirtiler boy göstermeye başlar. Sürekli yorgunluk ve halsizlik durumu, şiddetli baş ağrısı, hiçbir şey olmamasına rağmen ense bölgesinde bir ağırlık hissetme gibi durumlar yaşanabilir.

Bir diğer durum ise insanın gördüğü şeylerden emin olamama, yer yer gözlerde bulanma ve iştahsızlıkta büyünün belirtileridir. Göğüs kafesinde yaşanan ağırlık ve ağrı da nefes kesilmesine kadar ulaşabilir.

Gece Gündüz Karmaşası

Büyü, etkisine aldığı kişiyi gündüze oranla gece daha çok tesiri altına alır. Büyü yapılan kişiler de ani sinir atakları, bayılmalar ve tüm bunar yaşandıktan sonra aşırı sakinlik dikkat çekicidir. Kişi kendini tanıyamaz hale gelir ve bu psikolojik boyut olarak da insanı yorar.

Gündüz vakitlerinde büyünün etkisinde olan kişi davranış olarak daha sakin bir yapıdayken gece çok başka bir kimliğe bürünebilir. Saldırganlık, kendine ve etrafa zarar vermeye başlamak ise büyünün en belirgin özelliği olarak karşımıza çıkmaktadır. Kendi kendine konuşmaya başlamak ve insanları başka surette görmeye başlamakta büyünün en ağır belirtilerindendir.

buyunun-belirtileri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.