Netteki Blog

Boğa Burcu Anlaştığı Burçlar

28.02.2023
335
Boğa Burcu Anlaştığı Burçlar

 Boğa Burcu Kadınlarının Anlaştığı Burçlar
Boğa burcu kadınları toprak grubuna dahil kadınlardır. Bu yüzden kendilerini dengelemeleri için su grubunun erkekleri ile oldukça iyi anlaşırlar.

Duygusal ve düşünceli erkeklerden hoşlanırlar. Yani akrep ve balık erkekleri boğa kadınlarına oldukça uygun adaylardır.

Boğa kadınları pek duygusal değillerdir. Ancak karşı tarafın duygusal ve düşünceli olması onların hoşuna gider. Sürprizlerden ve düşünceli erkeklerden hoşlanırlar.

Romantik sürprizler yapmayı bilen yengeç burcunun erkekleri boğa burcu kadınlarını fazlasıyla etkileyebilir. Yine oğlak erkekleri de ısrarcı ve etkileyici yapıları ile boğa kadınlarını etkilemeyi başaran erkeklerdendir.

Boğa kadınları yalancı erkeklerden asla hoşlanmazlar. Bir hata yapıldığı an sessizce çekip gitmez, önce cezalandırır sonra giderler. Düzgün ahlaklı ve ilişkiyi ciddiye alan erkeklerden hoşlanırlar.

Boğa Burcu Erkeklerinin Anlaştığı Burçlar

   Boğa burcu erkekleri kendileri gibi toprak grubuna dahil olan kadınlardan oldukça hoşlanırlar. Mesela oğlak burcu bir kadınla inatçılık yüzünden başta çok çatışsalar da orta yolu bulduklarında aslında çok iyi anlaşırlar.

Boğa burcu erkekleri için en iyi adaylar akrep, yengeç ve balık kadınlarıdır. Yengeç kadınları oldukça duygusal yapıları sayesinde boğa erkeklerinin dikkatini çekerler.

Ayrıca akrep kadınları da kendine özgü yapıları ve karakterleri sayesinde boğa erkeklerinin dikkatini çeken kadınlar arasındadır.

Boğa erkeklerinin kalbini çakmak için kesinlikle güzel yemek yapmalısınız. Zarif ve etkileyici sofralar hazırlayıp boğa erkeklerinin kalbini kazanabilirsiniz.

Boğa erkekleri zarif ve özgüven sahibi kadınlardan da oldukça hoşlanır. Mesela koç ve aslan kadınları boğa erkeklerinin oldukça dikkatini çeker.

Ancak koç ve aslan kadınları oldukça ben merkezci ve kontrol altında tutulmayı sevmeyen kadınlar oldukları için boğa erkekleri aslan ve koç kadınları ile genelde sonunda bozuşurlar. Boğalar çok güçlü kadınlardan hoşlanmazlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.