Netteki Blog

Birbirinden Güzel Tül Perde Modelleri

28.02.2023
253
Birbirinden Güzel Tül Perde Modelleri

Tül perde modelleri arasında birbirinden farklı desenlere sahip perde modelleri bulunmaktadır. Bunlardan bazıları zebra perde, jaluzi perde, ip perde, kravuze perde, fon perde, stor perde, rustik perde, japon perde gibi birbirinden farklı perde modelleri bulunmaktadır.

Zebra perdeler hem güneşlik hem de tül özelliğinin bir arada kullanılmasını sağlayan bir yapıdır ve özellikle çocuk odalarında kullanılmaktadır.

Jaluzi perdeler genellikle mutfaklarda veya ofislerde kullanılmaktadır. Kumaş, alüminyum ve ahşap tarzında üç farklı şekli vardır.

İp perdeler misafir odalarının klasik halini daha şık hale getirmek için tercih edilmektedir. Kravuze perde misafir odalarını süsleyen iki kanatlı yapılardır ve genellikle yüksek katlı binalarda tercih edilmektedir.

Fon perdeler oturma odalarını canlandıran formatta üretilen kumaş perdelerdir. Farklı renkleriyle oturma odalarının sadeliğini neşelendirmenize yardımcı olacaktır.

Stor perdeler mutfaklarda leke tutmadığı için ve kendi kendine temizlenebilir özellikte olduğu için bu alanlarda daha çok tercih edilmektedir.

Rustik perdeler raylı sistemi sayesinde çatı katlarının basık havasından kurtaracak şekilde dizayn edilmiştir. Japon perdeler de sadelikten yana olanların kullandıkları düz perdelerdir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.