Netteki Blog

Begüm Birgören Kimdir – Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi İnci Karakteri

28.02.2023
346
Begüm Birgören Kimdir – Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi İnci Karakteri


Begüm Birgören 20.09.1982 yılında doğmuştur ve memleleti Eskişehir’dir. Begüm Birgören Başak burcu, boyu 1.66 cm kilosu 54 kg’dır. Saç rengi ve göz rengi kahverengidir. Begüm Birgören ekonomist baba ve öğretmen annenin çocuğudur.

Begüm Birgören iki kardeştir ve büyük olan Begüm Birgören’dir. Begüm Birgören’in eğitim bilgisi şu şekildedir; Fenerbahçe lisesinden mezun olmuş ve ardından Bahçe şehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nü okurken bir yandan da Med Yapım şirketinde kamera arkasında stajyer olarak çalışmaktaydı.

Begüm Birgören Özel Hayatı 

Bahçe şehir Üniversitesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans yapmıştır. Begüm Birgören; Müjdat Gezen Sanat Merkezi kursunda oyunculuk eğitimi almıştır.

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok dizilerde ve sinema filminde rol almıştır. Aslında hayali hep oyuncu olmak istediği için çok küçük yaşlarda oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

2013 yılında Lions Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu ödülünü almıştır. Begüm Birgören özel hayatını medyaya yansıtmayan bir oyuncudur.

Peki, şuanda Begüm Birgören’in sevgilisi kimdir? Begüm Birgören ask hayatını basına pek fazla yansıtmayan oyuncu şuanda İnanç Konukçu ile aşk yaşıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.