Netteki Blog

Bebekler İçin En İyi Kaliteli Pişik Kremleri Ve İsimleri

28.02.2023
332
Bebekler İçin En İyi Kaliteli Pişik Kremleri Ve İsimleri

Bebeklerin en önemli cilt sorunlarından biri şüphesiz pişik sorunlarıdır. En çok tercih edilen ve pişiği en güzel önleyen pişik kremleri nelerdir, sorusuna yanıt verecek olursak;

Bepanthol Pişik Kremi

Bepanthol pişik kremi oldukça etkili ve koruyucu özellikli bir kremdir. İçeriğinde parfüm veya alkol yoktur. Bebeklerin ciltleri için özel olarak üretilmiştir. Pişiğin oluşumunu engellediği gibi varolan pişiğin de giderilmesinde etkindir.

Mustela Pişik Kremi

İçeriğinde çinko, D-Panthenol ve F vitamini vardır. Bu nedenle pişiğin geçmesinde etkilidir. Cildin yenilenmesi ve cildi rahatlatması açısından oldukça etkilidir.

Desitin Pişik Kremi

İçeriğinde çinko vardır. Aloe vera ve E vitaminli formülü sayesinde pişiğin oluşumunu önler. Oluşan pişiğin giderilmesinde etkin olan Desitin pişik kremi oldukça etkili ve bebekleriniz için sağlıklıdır.

Hametan Pişik Kremi

Bebeklerin pişiklerinin giderilmesindeki etkinliği yanında emziren annelerin kızaran ve zarar gören meme uçlarına da sürülmektedir.

Pek çok anne emzirme sırasında yaşadıkları acıları ve meme uçlarında meydana gelen cilt sorunlarını gidermekte kullanmaktadır. Pişik kremleri arasında da en uygun fiyatlı kremlerin başında gelmektedir.

Sebamed Pişik Kremi

Doğal içeriği ile en çok tercih edilen pişik kremlerinden biri de Sebamed pişik kremidir. İçeriğinde pantenol ve papatya özleri vardır.

Cildin yumuşatılmasında ve oluşan tahrişli yerlerin giderilmesinde oldukça etkilidir. Allantoin maddesi içerir. Bu sayede ayrıca cildin bakımını da yapmaktadır.

Fiyatı biraz yüksek olsa da sağladığı katkı sayesinde bebeklerinizin cilt sorunlarının çözülmesine yardımcı olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.