Netteki Blog

Bayanlar İçin Küçük Ve Kullanışlı Araba Modelleri

28.02.2023
306
Bayanlar İçin Küçük Ve Kullanışlı Araba Modelleri

Araba bir yerden bir yere ulaşmak için hızlı çözüm sağlayan bir araçtır. Özellikle büyükşehirlerde işyerlerinin eve uzaklığı nedeniyle çok miktarda araç kullanılmaktadır. Kadınların çalışma hayatında giderek aktif rol almasıyla birlikte en az erkekler kadar bayanlar da arabaya ihtiyaç duymaktadırlar.

Araba kullanan bayan sayısı da giderek artmaktadır. Şehir için kullanımlara uygun pek çok araç bulunmakla birlikte özellikle bayanlara büyük kolaylık sağlayan detaylar düşünülerek hazırlanmış araçlar tercih bulmaktadır.

Teknik Özellikler

Koltuk ayarları, otomatik ayna ayarları, soğuk ve buz görülen günler için otomatik cam ısıtmaları tüm sürücülerin hayatını kolaylaştırırken bayanlarınkini daha da kolaylaştırmaktadır.

Tüm teknik özellikler dışında küçük araçlar manevra kabiliyetlerinin yüksek olması nedeniyle de bayanlar tarafından çokça tercih edilmektedir.

Özellikle park konusunda sıkıntı yaşanan bölgelerde bunu kolaylaştırmaya yönelik çözümler sunan araçlar başarılı bulunmaktadır. Gerek park sensörleri gerek arka kamera kullanımı gibi pek çok alternatif sunan araç şirketleri listede bir adım öne çıkmaktadır.
Tasarım

Bayanlar için kullandıkları arabayı sevmeleri çok önemlidir. Bu nedenle pek çok marka bayanlara hitap özel tasarımlar da yapmaktadır. Tasarımlardaki bayanlara özgü çizgiler de araç tercih edilmesinin sebeplerindendir.

Renk yelpazesi içerisinde pek çok rengin bulunması da seçim alternatiflerini fazlalaştırdığından önemli bir etki yaratmaktadır.

Volkswagen-POLO

Volkswagen-NEW BEETLE

Nissan-MİCRA

Mini Cooper

Hyundai-i20

Hyundai-GETZ

Fiat-PANDA

Fiat-500

Opel-CORSA

Ford-FIESTA

Hyundai-i20

Toyota-YARİS

Citroen-C1

Seat-IBIZA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.