Netteki Blog

Banyo Dolabı Ölçüsü Nasıl Alınır? Öneriler

28.02.2023
861
Banyo Dolabı Ölçüsü Nasıl Alınır? Öneriler

Dekora fikirleri oluşturulurken özellikle evin ya da dekorasyon oluşturulacak mekanın boyutlarına ve genişliğine dikkat edilmesi gerekmektedir.

İster bir uzman ile çalışıyor olun, isterseniz ev dekorasyonunuzu kendiniz yönlendiriyor olun, dekore edilecek mekanın görülmesi ve buna göre hareket edilmesi oldukça önemlidir.

Dekore edilecek alan eğer bir banyo ise bile ortamı görmek, mekanın boyutlarına bakmak ve ona göre hareket etmek en doğrusu olacaktır.

Bu sayede alınan aksesuarlar ya da dolaplar mekana tam olarak uyarak, bir sıkıntı yaşanmayacaktır.
Küçük Alanları Büyük Dolaplarla Kapatmayın

Banyo için dolap seçimi oluşturulurken, alanın boyutlarının dikkate alınması ve mekandaki diğer eşyaların nasıl konumlandığına dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

Sırf beğenildiği için ya da çok güzel olduğu için bir mekana büyük gelecek ya da mekanı daraltacak bir banyo dolabı seçmek son derece yanlış olacaktır.

Böyle bir problemle karşılaşmamak adına dolap boyutlarına önem verilmelidir. Aksi takdirde alanın daralması bireylerin rahat hareket etmesine de engel olacaktır.

Ölçü Alırken Boyutu Biraz Geniş Tutun

Beğendiğiniz banyo dolabını, banyonuza uygulamak amacıyla ölçü alırken biraz fazla almanız ve montaj farkına uygun olarak hareket etmeniz, dolabın banyonuza tam olarak yerleşmesine daha büyük katkı sağlayacaktır.

Göz kararı ya da daha dar ölçüler almak, dolabın montaj aşamasında sorunlara neden olabilmekte, dolabın mekana sığmamasına ya da montaj yapılırken bazı kazaların ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.