Netteki Blog

Balık Burcunun Bilinmeyen Özellikleri Nedir

28.02.2023
548
Balık Burcunun Bilinmeyen Özellikleri Nedir

Duygusal burçların başında  gelen balık burcu, hiç göründüğü gibi hassas ya da narin yapıya sahip değildir. Öngörü ve önsezi kabiliyetleri ile bilinmeyen denklemlerden bile çıkış yolu bulabilir.

Bu yönünden haberdar olmayan kişilerde balık burcu insanlarını sinsilikle suçlayabilir. Mistik olaylara yatkınlığı ve zevk düşkünü olmasından dolayı da tembellikte sınır tanımaz.

Aslında her konuda bir fikri olan balıklar, merhametlere yenik düşerek aldıkları kararları hayata geçirmekte zorlanabilirler.

Duygusal zekası yüksek olarak adlandırılırlar ve iş, aşk ve sosyal hayatında bu durumun sağladığı avantajlardan yararlanırlar.

Ayrıca burçların ünlüleri arasında en çok çıkan meslekler arasında medya, oyunculuk, sanatın her türü ve medyumluk gibi popüler sektörler yer alır.

Ancak rüyalardan çok etkilendikleri için, ileride bilinç altı sorunları hayatına yansır ve depresyona girebilir.Rüyalarla gerçek hayatı ayırt ettikleri sürece, geleceklerini yönlendirmek konusunda rüyalarını etkin olarak kullanabilirler.

En Çok Aldatan Burç Balık

Yanlış değil sürekli kırılan ve ağlayan bir suratla gezen balık burcu kadını ve erkekleri, yapılan araştırmalara göre en fazla aldatan burç olarak tespit edilmiştir.

Yani masum görüntüsünün altında yatan bambaşka kişiliklere sahiptir. Siz siz olun balık burçlarıyla birlikte olurken, kendinizi kollayın ve aldatılmayın.

Özellikle istediğini vermiyorsanız ve hayallerine ayak uyduramıyorsanız tedbirinizi alın. Fiziksel özellikleri arasında yer alan çekici gözleri sayesinde, seksapellik konusunda çabalamasına gerek yoktur.

Bu sebeple her girdiği ortamda dikkat çekmeyi başarır. Yani o istemese bile aldatması için etrafı hep kalabalıktır ve hep yoğun bir ilgi altındadır.

Ancak gerçekten sevdiklerinde prens ya da prenses bile olsa dönüp bakmazlar. Para ya da maddi olanaklara en az kıymet veren burçlar arasında olduğundan, parayla gözünü boyamak neredeyse imkansızdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.