Netteki Blog

Balık Burcu Hangi Burçla Evlenmeli

28.02.2023
599
Balık Burcu Hangi Burçla Evlenmeli

Balık burcu burçlar arasında bilinen en duygusal burçlardan biridir. Kız ya da erkek fark etmeden duygusallığın ön planda olduğu burç su grubundandır. Balık burcunun bir diğer önemli özelliği ise sonsuzluğu simgelemesidir.

Sakin olan balık burcu insanlarının içlerinde kopan fırtınalardan kimsenin haberi olmaz bu anlamda da zor kişilerdir diyebiliriz. Tatlı dilli ve merhametli olmaları da onları ayrı kılmaktadır.

Tüm bu özellikler düşünüldüğünde evlilik için anlaşılması zor olabilecek burçlar bulunmaktadır balıklar için. Balık insanı keşfedilmesi gereken kimi zaman da yalnız bırakılması gereken kendi halinde olması gereken burçlardır. Çok baskın olan burçlarla bazı durumlarda anlaşamayabilirler.

Balık burçlarının evlilik için düşünebilecekleri burçları şu şekilde özetleyebiliriz;

Balıkların en iyi anlaştığı burçlar Yengeç ve Akrep burcudur. Yengeç onların duygusallığını anlayabilecek bir burçtur.

Akrep burçları ise lider özellikleri ve kararlılıkları dışında sabırlı olmaları ile bilinir. Bu anlamda balık burcunu en iyi taşıyabilecek iki burçturlar.

İyi anlaştığı burçlara bakacak olursak Oğlak, Kova, Koç ve Boğa burçlarını sayabiliriz. Oğlak ve Koç burcu sakinlikleri ve sabırlılıkları ile Balık burçları ile iyi anlaşırlar.

Kova burcu ise insan ilişkileri bakımından önde olan burçlardandır bu anlamda balıklarla da iyi anlaşmaktadırlar.

Boğa burcu ise inatçı olmaları dışında ika edici olmaları ve duygularını saklamaları ile balık burçları ile anlaşabilen burçlardandır.

Evlilik anlamında hiç anlaşamayacağı burçlar ise İkizler, Başak ve Yay burçlardır. İkizler balık burçlarını yoracak bir burçtur.

Başak ise balıklar için hantal kalan bir burç diyebiliriz. Yay burcu ise aceleci ve hareketliliği ile balıklarla anlaşamamaktadır.

Balık burcu Aslan ve Terazi burcuyla da iyi de olamamakta kötüde olamamaktadır. Evlilik yolunda ise tercih etmesi durumunda evlilikleri de ne mutluluk verici ne de huzur bozucu olacaktır. Orta karar bir hayat sürebilir bu burçlarla.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.