Netteki Blog

Bacak ve baldır kolay yöntemlerle nasıl inceltilir

28.02.2023
296
Bacak ve baldır kolay yöntemlerle nasıl inceltilir

Bacak ve baldır nasıl inceltilir konusunu birçok bayanımız merak etmektedirler. Çünkü yaz aylarında en çok tercih edilen kıyafetler mini etekler , mini elbiseler , şortlar oluyor. Bacakları ve baldır kısımları geniş olan genç kızlarımız bu tarz giysileri ne yazık ki tercih edemiyor. Mini etek giymeyi her bayan çok sever özellikler yıldızların veya mankenleri o incecik bacalarını gördüğümüz zaman hemen yakınırız. Bu yüzden yaza kadar bacaklarımızı ve baldır kısımlarımızı mümkün olduğunca inceltmeli ve sıkılaştırmalıyız.

Bacak ve baldırları inceltmek için en iyi yöntemler arasında egzersiz gelmektedir. Bacaklarınızı forma sokmak istiyorsanız en ideal yol budur. Ancak şunu unutmamak gerek ki egzersiz hareketlerini her gün düzenli olarak yapmanız gerekiyor.

Eğer kızlar bacaklarınız kalın ve kısa ise o zaman uzun olan bacaklara özenmenize gerek yok. Sadece çalıştırma yaptığınız zaman güzel bir şekle sokabilirsiniz.

Bir diğer yöntemlerden birisi de yüzme , bisiklet ve yürüyüş oluyor bu şekilde hem güzelce yağ yakmış , hem de poponuzu sıkılaştırmış olursunuz. Vücudunuzu kalınlaştırmak istiyorsanız en ideal spor bunlardır. Bacaklarınızı 3 hafta gibi bir sürede sıkılaşmasını istiyorsanız o zaman egzersiz hareketlerini haftada en az 3 kere yapmaya özen gösteriniz.  İşte evde yapabileceğiniz egzersiz hareketleri.

Baldırları Şekillendirme

İlk önce kızlar bacaklarımızı 90 cm kadar ayın ve Parma uçları dışarıya doğru baksın ve ellerinizi ise kalçanıza koyun. Üst bacaklarınız da yere paralel olana dek dizlerinizi kırın ve en son olarak da parmak ucuna kalkıp inin. Bu şekilde baldırlarınız çok güzel olacak ve incelecektir.

Daha ayrıntılı öğrenmek için aşağıda paylaşmış olduğumuz videoyu’yu izleyebilirsiniz.

bacak-ve-baldir-nasil-inceltilir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.