Netteki Blog

Babam ve ailesi dizisinin başrol oyuncuları ve konusu

28.02.2023
376
Babam ve ailesi dizisinin başrol oyuncuları ve konusu

Kanal D’nin yeni sezon dizisi Babam ve Ailesi 19.09.2016 tarihinde izleyicisi ile buluşmuştur. Babam ve Ailesi her pazartesi günü saat 20:00’de yayınlanmaktadır. Yönetmeni Nihat Durak, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği senaryosunu ise Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak kaleme almıştır.

Babam ve Ailesi’nin konusu: İstanbul’da evli olan Kemal İpekçi eşi Suzan ve çocukları Çiçek ve Mert ile yaşayan tanınmış bir iş adamıdır.

İş adamı Kemal’in oğlu Mert’in başından geçen bir olay’dan dolayı Kemal’in bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Hiç kimsenin haberi olmayan bu aile Adana’da yaşamaktadır.

Kemal’in Adana’da gençlik aşkı olan Nilgün ikiz çocukları ile birlikte yaşamaktadır. Kemal’in yıllar sonra ortaya çıkan gerçekleri ve yarım kalan aşkına ve çocuklarına sahip çıkmak için savaşması gerekmektedir.

Kemal’in iki farklı ailesi ve iki ayrı kültürde olması Kemal’in eşi Suzan tarafından küçük görülmektedir.

Babam ve Ailesi Oyuncu Kadrosu

Bülent İnal: Bülent İnal 19. Mayıs. 1973 Hilvan Şanlıurfa doğumludur. 2011 yılında Melis Tüysüz ile evlenip Çınar adında birde çocukları vardır.

Bülent İnal Bitmeyen Şarkı, Tatar Ramazan, Kurşun Yarası, Bir Aşk Hikâyesi, Ihlamurlar altında, Urfalıyım Ezelde ve şu anda Babam ve Ailesi adı dizde başrol almaktadır.

Ayça Bingöl: 16 Ocak. 1975 İstanbul doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. En iyi kadın oyuncu ve en iyi Dram kadın oyuncu ödülünü almıştır.

Öyle bir geçer zaman ki, Benim Adım Gültepe, İki Aile, Çiçek taksi, Bıçak Sırtı ve Babam ve Ailesi dizisinde başrol oynamaktadır.

Babam ve Ailesi dizisinin ilk bölümleri Adana’da çekilmiştir ve şu anda çekimlere İstanbul’da devam edilmektedir.

Dizide İşadamı Kemal ve eşi Suzan’ın İstanbul’da yaşadığı villa Yeniköy’de dört katlı bir malikânede çekilmektedir.

Babam ve Ailesi dizi çekimlerinin yapıldığı oteli birçok izleyici merek etmiştir fakat çekimin yapıldığı otelin nerede olduğu belirtilmemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.