Netteki Blog

Aslan Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

28.02.2023
312
Aslan Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

   Aslan burcu bir erkeği muştu etmek ve onunla iyi geçinmek istiyorsanız kesinlikle onun ne kadar mükemmel olduğunu hissettirmelisiniz.

Aslında onu kandırmış ya da sadece iyi geçinmek için bunu yapmış olmayacaksınız. O zaten mükemmel bir erkektir.

Giyimine, fiziğine, ekonomik gücüne ve toplumdaki yerine oldukça önem veren aslanlar hem iş hayatında hem de sosyal çevresinde bir yıldızdır.

Aslan erkeklerini etkilemek için her zaman güzel ve bakımlı olmanız gerekir. Hatta baş döndürücü görünmeyi bir alışkanlık haline getirmelisiniz.

Aslan erkekleri aile kurdukları zaman ve yetiştikleri ailenin içinde de her zaman herkes onun etrafında dönsün ve onu sevsin isterler.

Bir aslan erkeği babasından ve kendi çocuğundan saygı görmek ve pohpohlanmak için yaşar. Aynı şeyi eşi ya da sevgilisinin de yapması gerekir.

Bir aslan erkeği ile evlendiyseniz kesinlikle yumuşak başlı olmanız gerekmektedir. Kesinlikle yönetmekten ve kararlarına saygı duyulmasından hoşlanır.

Bütün bunların yanında sıcak, sevecen ve dürüst bir aile babası olmaya aday olan aslan burcu erkekleri kadınlarda zeka ararlar.

Zeki ve karizmatik bir kadının aslan erkeklerini etkilememesi çok güçtür. Oldukça diktatör yapıya sahip olan aslan erkekleri zeki kadınlara bir şeyler öğretmekten ve teşekkür duymaktan çok hoşlanırlar.

Aslan erkekleri ile iyi anlaşmak ve onları mutlu etmek için kesinlikle güçlü olmanız gerekir. Aslan erkekleri zayıf ve korkak kadınları sevmez.

Koruyup kollamasını çok iyi bilir ancak kendinize güveninizi zedeleyecek kadar güçsüz olmanızdan hoşlanmaz. Bunun onları korkutup kaçıracağını sanmayın.

Aslan erkekleri kadınlarına güçlü olmayı ve savaşmayı öğretirler. Bir aslan erkeği sevdiği kadını asla yarı yolda bırakmaz ve ailelerine bağlılıkları konusunda en ilk sıralardaki burçlardan biri olarak akıllarda yer ederler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.