Netteki Blog

Aslan Burcu Anlaştığı Burçlar

28.02.2023
248
Aslan Burcu Anlaştığı Burçlar

Aslan-Koç; En iyi uyuma sahip iki burçtur. Kendisinden bir şeyler bulduğu burçla krallara layık muhteşem bir evlilik yalayacaklardır. Ortak özellikleriyle birbirlerini tamamlayacak, aşk dolu evlilik yaşayacaklardır.

Aslan-Boğa; Evlilikten ne beklediklerini iyi bilmesi gereken burç eğer gerçekten isterlerse ikisi de mükemmel uyum sağlayabilir. Aralarında ki müthiş elektrik ve cinselliğe karşı çekim tüm kırgınların önüne geçecektir.

Aslan-İkizler; Aslan eğer yaşamın güzelliklerini İkizlerden esirgemezse İkizlerin aklını başından alabilir.

Aslan İkizlerin kötü özelliklerine karşı kızmak yerine daha da bağlanabilir. Vazgeçilmez tutkularıyla evlilikleri ömür boyu devam edebilir.

Aslan-Yengeç; Evliliklerinde hep bir şeyler eksik ve ters olacaktır. Yengecin bağlılığı Aslanı etkilese de evlilikte tökezlemeler yaşanması da an meselesidir. Evlilik eskimeyi başarabilirse her şey güzel olabilir.

Aslan- Aslan; İki aslan bir araya gelirse evlilik mükemmel olabilir. İki ateşin yanması gibi evlilikleri de ateşli olacaktır.

Parlak ışıklarıyla çevreleri aydınlanır ve herkes tarafından uyumları hayranlık ve bazen kıskançlıkla izlenebilir.

Aslan-Başak; Kolay anlaşamayan iki burcun uyumsuzluğu ve birbirleriyle zıt özellikleriyle gerçekleşen evlilik kalıcı olmayabilir. Aslan Başakla olan ilişkisinde düş kırıklığı duyarak pişman olabilir.

Aslan-Terazi;  Sıra dışı ve kusursuz evlilik yalayacak olan uyumlu, kıskanılacak bir beraberlik yaşanacaktır.

İkisinin ortak özellikleri birbirlerini etkileyecek ve kaliteli ve seviyeli ilişkileri evlilikle noktalanacaktır.

Aslan-Akrep; İkisinin bir araya gelmesi ilginç olacak ve ikisi de arenaya çıkmış iki savaşçı gibi olacaklardır.

Gururlu ve cömert olan aslan, kuşkulu ve akıllı olan akrep burcuyla ihtiraslı ve ateşli ilişki yaşayacaklar ve herkese nasip olmayacak kadar özel evlilik yaşadıklarında her şey olağanüstü olacaktır.

Aslan- Yay; Yay burcu korkusuz davranır ve aslana yaklaşırsa üstün olmayı seven Aslana meydan okursa bu meydan okuma karşısında Aslan şaşkınlaşabilir. Aslan yaralanmayı göze alırsa eğer ateşli yayla mükemmel bir evlilik yaşayabilir.

Aslan-Oğlak; Aslan bir oğlakla evlenirse yapacağı son iş bu olmalıdır. İkisinin aralarında mükemmel bir ateş ve cinsellik bulunsa da bir süre sonra aşkın ateşi sönecek ve bu evlilik veya ilişki yolları ayıracaktır.

Aslan-Kova; Zıt kutupların birbirini çektiği gibi bu iki burçta birbirlerini çekecek ve birbirlerini büyüleyeceklerdir. Küçük tartışmalar yerini hemen barışa bırakacak ve bu evlilik her zaman mutlu kalacaktır.

Aslan-Balık; Romantik ve duygulu Balık burcuna karşı ilk başta hayran kalsalar da Aslan bir süre sonra hatasını anlayacaktır. En küçük tartışmada çok yaralanacak olan Balık burcuyla gerçekleşen evlilik günün birinde bitecektir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.