Netteki Blog

Aslan Burcu Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

28.02.2023
297
Aslan Burcu Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Aslan-Koç; En iyi evlilik ilişkisi görülen iki burçtur. Kendisi gibi bir burç olan Koç aslan burcunun karizmasından etkilenecek ve onu şımartacak kadar çok üzerine düşecektir. Koçla olan ortak özellikleri nedeniyle uyum sağlarlar.

Aslan- Boğa; İkisi de inatlaşmayı seven iki burç arasında cinsel çekim tartışmaları bile eritecek kadar güçlüdür. Savaşmadıkları sürece evlilik için ateşli geceler bu iki çift için geçerlidir.

Aslan İkizler; Aslan İkizlerin aklını başından alır ve ikisi arasında fark yoktur. Bencil ve egoist olan ikizler sevse bile yarışı Aslana bırakmayarak üstünlük savaşı verir.

Aslan ona kızmak yerine bağlanır ve Aslan için vazgeçilmez bir tutku olarak kalır. İki burç uzun süreli evlilikler yaşayabilir.

Aslan-Yengeç; Bağlanma konusunda güçlük olmasa da evlilikte er zaman ters şeyler olacaktır. Kısa sürede evlilikte sorunlar başlayacak ve yengeçte suçu kabul etmeyecektir.

Aslana ömür boyu sadık kalacak ve fedakarlık hep yengeçte olacak ve evlilik eskidikçe de her şey yoluna girecektir.

Aslan-Aslan; İkisi de ateş olacak ve parlak ışıklarıyla herkes onları hayran olacaktır. Olumsuz özellikleri nedeniyle büyük tartışmalar çıkacağı da gerçektir. Her kavgadan sonra birbirlerinin kollarına atılacak kadarda bağlı kalacaklar.

Aslan-Başak; Kolay anlaşamazlar. Başak burcunun eleştirici yönleri Aslanı sıkar. Evlilik düş kırıklığı yaşatır. Sürekli tartışma yaşanan bir evlilik devam ettirilmeye çalışılsa da zaman içinde tükenebilir.

Aslan-Terazi; Ömür boyu sürebilen sıra dışı evlilik yaşanabilir. Kaliteli ve seviyeli evlilikleri olacak ve gerçek mutluluk beraber yaşanacak. Dört dörtlük denebilecek kadar iyi evlilik yaşanacaktır.

Aslan-Akrep; İlginç olan bir beraberlik yaşanacak fakat iki güçlü kişilik iki dövüşçünün bir araya gelmesi gibi gerçekleşecektir. Her şeyleri farklı olan kişilikleriyle yaşanmaya değer bir aşk gerçekleşebilir.

Aslan-Yay; Korkusuzca aslana yaklaşan yay Aslana meydan okuyan cengaver olarak karşısına çıkar. Yaralanmayı göze alan Aslanla güzel bir evlilik yaşanabilir.

Aslan-Oğlak; İkisi için evlilik her zaman bitme noktasına gelebilir ve ilk günlerin çekiciliği bir süre sonra söner.

Yol yakınsa bu evlilikten vazgeçilmelidir. Ayrılık kapılarını er ya da geç çalacaktır.

Aslan_Kova; Zıt kutuplarda olsalarda her anlamda birbirlerini çekebilirle. Farklı kişilikleri olan Kovadan hoşlanırlar. Aynı zevkleri paylaşan iki burç kültür düzeyleri eşitse ömür boyu süren evlilik kaçınılmazdır.

Aslan-Balık; En küçük tartışmalarda kırılacak olan oğlak Aslana kin duyacaktır. Bu evlilikte er yada geç bitecek bir beraberlik yaşatacaktır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.