Netteki Blog

Aşk Mantık İntikam ‘Ozan Korfalı’ İlhan Şen Kimdir?

28.02.2023
268
Aşk Mantık İntikam ‘Ozan Korfalı’ İlhan Şen Kimdir?

Aşk Mantık İntikam ‘Ozan Korfalı’ İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen 2021 yaz dönemi romantik komedi dizilerinin en popüler ve reytinglerinin en yüksek olan dizisi ; ” Aşk Mantık İntikam ”ın Ozan Korfalı karakteri oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu kadar merak edilen Ozan Korfalı karakterini canlandıran ise başarılı oyuncu İlhan Şen‘dir.

Uzun bir süre modellik yapan İlhan Şen ; modellikten sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinde rol almıştı. Dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu “İlhan Şen kimdir, kaç yaşında ve nereli?” soruları yanıt aramaya başladı. İşte İlhan Şen hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Aşk Mantık İntikam 'Ozan Korfalı' İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen Kimdir?

Son günlerde yer aldığı dizilerle araştırma konusu haline gelmeye başlayan İlhan Şen Bulgaristan’da 19 Aralık 1987 yılında doğmuştur. 2 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul’da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

ilhan şen

İlhan Şen ; 2008 yılında katıldığı Türkiye’nin en iyi model yarışmasında finalist oldu fakat En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 yılında ise Türkiye’nin En İyi Modeli seçildi. Daha sonra Bulgaristan’da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve Avrupa’nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır.

Geçmiş dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.