Netteki Blog

Altınbaş Bayilik Şartları 2020, Bayilik Nasıl Alınır ?

28.02.2023
861
Altınbaş Bayilik Şartları 2020, Bayilik Nasıl Alınır ?

Altınbaş Mücevherat olarak işlem yapan Altınbaş markası, bayilik sistemine geçiş yapmıştır. Bunu duyan yatırımcılar, Altınbaş bayilik nasıl alınır ve Altınbaş bayilik şartları gibi birçok soruyu sormuştur. Yazımız sayesinde Altınbaş markasından nasıl franchise alabileceğinizi öğreneceksiniz.

Altınbaş Bayilik Şartları 2020

altınbaş-bayilik-şartları

altınbaş-bayilik-şartları

– Altınbaş markasını en kaliteli ve en profesyonel şekilde temsil etmek,
– Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak,
– Piyasa koşullarına göre öneride bulunmak,
– Daha önce benzer sektörde çalışmış olmak,
– Herhangi bir sektörde yönetici olarak çalışmış olmak,
– Bu işi ana iş haline getirecek ve bu şekilde çalışacak,
– Altınbaş tarafından istenen finansmanı sağlayacak,
– Tercihen askerlik görevini yerine getirmiş olmak,
– Personeller ile uyumlu çalışmak, Altınbaş tarafından aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Altınbaş bayilik bedeli hakkında da birçok soru sorulmaktadır. Açılacak mağazanın lokasyonu ve büyüklüğü, bayilik bedelini etkilemektedir. Bu sebep ile sabit franchise bedeli uygulaması yoktur.

Altınbaş Bayilik Nasıl Alınır ?

Altınbaş bayilik almak için markanın resmi internet sitesinde yer alan Altınbaş bayilik başvu formunu eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bu form, ad-soyad, doğum tarihi ve yeri, cinsiyet, öğrenim durumu, medeni hali, telefon numarası, şirketiniz varsa şirket bilgileri, şirketin ortak bilgileri, şirketin faaliyet alanları, şirket iletişim bilgileri, emlak varlığı, nakit varlığı, yıllık gelir, çalışılan bankalar, referans kişiler, planladığınız yatırım miktarı, yatırım yapmayı düşündüğünüz il ve ilçe, yatırım yapılacak lokasyon hakkında bilgileri barındırmaktadır. Altınbaş franchise başvuru formu, oldukça detaylı bir formdur. Bu konudan markanın bayilik konusunda ne kadar hassas ve profesyonel çalıştığını anlayabilirsiniz. Tüm bölümleri eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Altınbaş bayilik başvurunuz, ilgili kişiler tarafından incelenir ve size geri dönüş yapılır. Bu süreçten sonra yapılacak yüz yüze görüşme ile bayilik hakkında diğer tüm bilgiler verilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.