Netteki Blog

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Giyinen Kadınlardan Hoşlanır?

28.02.2023
1.771
Akrep Burcu Erkeği Nasıl Giyinen Kadınlardan Hoşlanır?

Akrep burcu erkeği nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır yazımıza hoşgeldiniz. Sizlere madde halinde sıralamış bulunmaktayız. Bu şekilde akrep burcu erkeğini rahat bir şekilde elde edebilirsiniz.

Akrep Burcu Erkeği İstekleri

1) Derin bir iç yapısı olan, kestirilemez ve gizemli tavırlarının yanı sıra moda tarzını kendi üzerinde son derece mükemmel işleyen kadınları beğenir.

2) Her daim gizemlilikten beslenmesi ile oluşan o derin ruh, duygularını dışa vurmakta zorlanan kadınları çekici bulur. Duygularını dışa vurmakta zorlanarak giyilen kıyafetler akrep burcu erkeğini etkiler.

3) Dış dünyaya karşı bir kabuk içinde olan, her şeye savunucu bir hal bürünen ancak iç dünyasını açan bir kadından hoşlanır. Dış dünyaya karşı kapalı giyinen bir kadın akrep burcu ile yakınlaştığında her şeyini ortaya koyması ile akrep burcu erkeğini elde edebilir.

4) Sıradan görünmek isterken akrep burcu erkeğinin radarında olursunuz. Size yakışan kıyafetleri giydiğinizde akrep burcu erkeği onu son derece dikkatli olarak ölçecektir.

5) Dış dünyaya karşı enerji saçan kıyafetler giydiğinizde onun ilgisini çok hızlı bir şekilde çekersiniz.

6) Danteller, yumuşak kumaşlar, vücut hatlarınızın narinliğini belli eden kıyafetlerin yanında bunlara ek olarak soft renkler ekleyerek, gözlerini sizden alamamasını sağlamış olursunuz.

7) Kırmızı renk sayesinde onun etkisi altına hızlı bir şekilde girmiş olursunuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.