Netteki Blog

7 Maddede Bir Erkeğin Hoşlanma Belirtileri

28.02.2023
429
7 Maddede Bir Erkeğin Hoşlanma Belirtileri

Bir erkeğin bir kadından hoşlanması aşamalarını sizlere paylaşacağımız yazımıza hoşgeldiniz. Erkekler bazen duyguları için çok uzun süreler beklerken bazıları ise hemen açılmayı isterler.

Bir erkeğin hoşlanmasını çok basit bir şekilde anlayacağınız bazı ipuçları ile sinyallerden öğrenebilirsiniz. En önemli sinyallerden biri ise sizi gerçekten dikkatli şekilde dinlemesinden geçer. Bu listemizin devamını sizler için sıraladık.

Erkeğin Hoşlanma Aşamaları Ve Belirtileri Nelerdir?

1) Erkeğin gözleri her daim sizi görür. Sosyal bir ortamda, bir grup dahilinde oturuyorsanız, diğer insanlarla fazla ilgilenmeyip sadece sizinle, özel olarak ilgilenir.

2) Sizi her daim gördüğünde yüzünde bir gülümseme sizi karşılıyorsa ve durmadık yerlerde gülümseme ile karşılık veriyorsa, sizden gerçekten etkilenmiştir.

3) İkili konuşmalarınız sırasında sizinle her daim fiziksel bir temas kurmak isteyebilirler. Bir erkek sizi bu şekilde hissetmek isteyebilir.

4) Bir yerde oturduğunuz taktirde, karşınıza geçerek oturur ve sizi gözlemlemek ister.

5) Sizinle karşılaştığı anda merhabalaşmak için sarılabilir ya da gerçekten çok çekingen tavırlar sergileyebilir.

6) Utangaç bir erkek ise sizleri bakışlarla gözlemlerken sizin onu gördüğünü anladığında hızlı bir şekilde gözlerini sizden kaçırır.

7) Neşeli ve hayatı yaşarken gerçekten zevk alan biri ise, sizle her daim göz göze geldiği taktirde göz kırpabilir ya da güzel bir gülümseme ile size selam verebilir.

Bu maddeler sayesinde bir erkeğin sizden hoşlandığını çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.