Netteki Blog

2017 Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?

28.02.2023
250
2017 Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?

Survivor gönüllüler takımı gökhan gözükan
Günümüzün en popüler simalarından olan gerek fiziği gerekse sempatisiyle kısa zamanda tanınan ve çok sevilen bir isim olmayı başarmış Gökhan Gözükan dizi oyunculuğu ve mankenlik yapmış olmakla birlikte aynı zamanda genç görüntüsüyle de dikkat çekmektedir.

Gökhan Gözükan İstanbul doğumludur ve 34 yaşındadır.

Suvivor 2017’de Yarışacak

Şimdi ise Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8 ekranlarında yayınlanan en popüler yarışmalardan olan Survivor yarışmasında boy göstermektedir.

Eylül ayının 30. gününde dünyaya gözlerini açan Gökhan Gözükan bu sene birbirinden önemli isimlerin yer alacağı Survivor 2017 adlı programda iddialı yarışmacılardan biri olarak da göze çarpacağı herkes tarafından aşikar olarak nitelendiriliyor.

Gökhan Gözükan boy kilo orantısı saç ve göz rengi ile de genç kızlar tarafından şimdiden hayranlık uyandıracağa benziyor.

Aynı zamanda Gökhan Gözükan’ın yarışacağı Survivor 2017 de İlhan Mansız, Serhat Akın, Adem Kılıççı gibi isimler de yer alacak.

Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın üstleneceği Survivor 2017 birbirinden önemli ve iddialı isimlerle birlikte Gökhan Gözükan’ın da yer alması münasebetiyle sizleri bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.