Netteki Blog

2017 Survivor Erdi Ünver Kimdir?

28.02.2023
301
2017 Survivor Erdi Ünver Kimdir?

Survivor gönüllüler takımı erdi ünver
Aslen Boşnak olan Erdi Ünver 1988 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir ve 29 yaşındadır. İstanbul’da Bayrampaşa semtinde ailesi ile birlikte oturan Erdi Ünver ilkokuldan sonra lise öürenimini Sait Büyükbayrak lisesinde tamamladı.

Spor ve Futbol Merakı

Küçüklüğünden beri futbolu çok seven ve halen amatör olarak futbol oynayan Erdi’nin spora olan merakı herkes tarafından bilinmektedir.

Hayalinin hayatının sonraki yıllarında spor menajeri olmak istediğini söyleyen Erdi Ünver şuanda gümrük komisyoncusu olarak çalışarak geçimini sağlamaktadır.

Göz6 Programının Birincisi

Uzun zamandır TV8 ekranlarında yayınlanan ve programın birincisinin Survivor’a gideceği Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Göz6 programında yarışan Erdi gösterdiği performans ile oldukça göz doldurmuş ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Programın 6 Ocak tarihinde gerçekleştirilen finalinde ise birinci olan Erdi Survivor ödülünü kazanarak yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Survivor için çok hırslı olduğunu ve aylardır psikolojik olarak bu yarışmaya hazırlandığını söyleyen Erdi Ünver yarışmanın biran önce başlaması için sabırsızlandığını ve kazanmak için ise elinden gelen tüm gayreti göstereceğini her fırsatta dile getiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.