Netteki Blog

2017 Survivor Denisa Gültekin Kimdir?

28.02.2023
366
2017 Survivor Denisa Gültekin Kimdir?

Survivor gönüllüler takımı denisa gültekin
Denisa Gültekin isimli milli sporcumuz, ilgilendiği spor branşı olan Fitness dalında bir çok kez şampiyonluk elde etmiştir.

Türkiye bikini Fitness yarışmasında tam üç kez şampiyonluk elde eden Denisa Gültekin, sporcu kimliği ile öne çıkmaktadır.

Denisa Gültekin Kimdir

Milli sporcu Denisa Gültekin, 24 Mart 1992 doğumlu, balık burcudur. Doğum yeri İstanbul’dur ve İzmir’de yaşamını sürdürmektedir.

Bekar olduğunu belirten Denisa Gültekin 1.68 boyunda, 56 kilo ağırlığında, kumral, kahverengi gözlü olup fit vücudu ve iddialı tavırları ile dikkat çekmektedir.

Survivor 2017 seçmelerinde başarılı duruşu ile yarışmaya seçilen milli sporcumuz, yarışma ile ilgili iddiasını ortaya koyduğu kelimeleriyle de oldukça dikkati çekmeyi ve izleyiciler arasında merak uyandırmayı başarmıştır.

“Ada’da yılan mı var? ben zaten besliyorum” diyerek hayvan sevgisini, ayrıca cesaretini ortaya koymuştur.

Yarışmaya Gönüllüler takımı ile dahil olan Denisa Gültekin zorlu mücadele de hırslı tavrını göstermiş, izleyenlerin merakını cezbetmeyi başarmıştır.

25 yaşındaki genç sporcu aynı zaman da antrenörlük yapmaktadır. Sempatik yarışmacının, şampiyonluklarda gösterdiği başarıyı, yarışmada gösterip gösteremeyeceği merakla beklenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.