Netteki Blog

2017 Survivor Adem Kılıççı Kimdir?

28.02.2023
273
2017 Survivor Adem Kılıççı Kimdir?

Ünlüler Takımı Survivor 2017 Adem Kılıççı Kimdir?
Adem Kılıçcı 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya geldi. Katıldığı çok sayıda müsabaka olan genç boksör ülkemizin gurur kaynaklarından bir tanesidir.

Profesyonel olarak boks sporuyla ilgilenen ve çok sayıda ödül kazanan genç boksör, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü boksör İstanbul’da bulunan Fenerbahçe Boks Şubesi üyelerinden biridir.

Dünya Çapında Kazandığı Başarılar

2004 yılında düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında kazandığı gümüş madalya ile kendisini dünya çapında tanıtan ünlü boksörün başarısının sırrı çok çalışmak.

2007 yılında Şikago’da düzenlenen Dünya Amatör Boks Şampiyonasında ise bronz madalya aldı. 2009 yılında düzenlenen Akdeniz Olimpiyat oyunlarında gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.

2014 2015 yıllarında Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen PB Profesyonel Boks Liginde Dünya şampiyonu olmuştur.

Bu sayede Rio olimpiyat oyunlarına katılmaya hak kazanmıştır. Londra Olimpiyatlarında 5. olarak başarı sağlayan boksör, oldukça yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor.

Art arda elde ettiği başarılar sonucunda, genç boksörün tanınma oranı artmıştır. Bu başarıları uzun süreli olan boksör, alanında tecrübe kazanmaya ve çalışmaya devam etmektedir.

Beslenme Programı

Milli boksör oldukça katı bir diyet ve beslenme programı uyguluyor. Boksör olmaya devam ettiği sürece uyması gereken bu katı programın dışına çıkmaması gerekiyor.

Boks sporunda sporcular kilolarına göre farklı sınıflara ayrılıyorlar. Bu nedenle, birkaç gram fazlalık bile oldukça önemli. Ayrıca vücuttaki yağ ve kas oranına dikkat edilmesi gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.