Netteki Blog

Zuhal Olcay Kimdir? Yüksek Sosyete Dizisi Süreyya

28.02.2023
420
Zuhal Olcay Kimdir?  Yüksek Sosyete Dizisi Süreyya

1957 doğumlu ünlü şarkıcı ve oyuncu Zuhal OLCAY, 1976 yılında Ankara Devlet Konservatuvarından mezun olduktan sonra aynı kulda tanıştığı Selçuk YÖNTEM ile evlendi, Üç yıl evli kaldıktan sonra evliliğini sonlandıran Zuhal OLCAY, sırasıyla Zafer OLCAY ve Haluk BİLGİNER ile evlendi.

Etkileyici sesi sayesinde müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Zuhal OLCAY, oyunculuk kariyerini de başarılı bir şekilde sürdürmektedir Şu sıralar gösterimde olan Yüksek Sosyete dizisinde Süreyya karakterini canlandırmaktadır.

Babası erkek berberi olan ünlü sanatçı piyano öğretmeni teyzesinin teşvikiyle konservatuvar okumuştur.

Zuhal Olcay projeleri

Yer aldığı her projede olduğu gibi Yüksek Sosyete dizisinde de, dizinin kalitesini arttıran usta oyunculuğunu sergilemektedir.

Fırsat buldukça müzik kariyerine de devam eden Zuhal OLCAY konserleriyle sevenleriyle buluşmaktadır.

O kendine özgü güzelliği ve narinliği ile adeta yıllara meydan okuyan güzel sanatçı, popüler dünyadan ve gündemden uzak gibi görünse de kariyerini başarılı bir şekilde devam ettirmektedir.

Düzenlediği konserlerde sevenleriyle buluşmaya devam eden ünlü sanatçının güzelliği gibi sesi de yıllara meydan okumaktadır.

İçinde bulunduğu projelere renk katan her usta oyuncu gibi rol aldığı Yüksek Sosyete dizisinin de reytinglerini artırmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.