Netteki Blog

Zeynep Bastık Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Rüya

28.02.2023
258
Zeynep Bastık Kimdir?  Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Rüya

Zeynep Bastık, 1991 yıl doğumlu olup Türkiye’nin en fazla nüfusuna bağlı İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk ve vokalistlik yapan oyuncumuz, 1 metre 65 cm boyunda ve 54 kilodur. Çocukluğu ve gençliği İzmir’ de geçmiştir.

Ortaokulu ve liseyi İzmir’de okuyan güzel oyuncumuz Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya rolüyle karşımıza çıkmaktadır.

Bu dizi Fox kanalında perşembe günleri sekizde yayınlanmaktadır. Burcu Başaktır. 25 yaşında olan genç ve güzel vokalist ve oyuncumuz lise mezunudur.

Müzik dünyasına ilgisi ne zamandan beridir vardır?

Zeynep Bastık, müzikle lise çağlarında ilgilenmeye başlamıştır. Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç için vokalistlik yaparak müzik dünyasına katılmıştır.

Murat Dalkılıç’ın Lüzumsuz savaş şarkısında düet yapmışlardır. İlk defa kendisi Fırça adlı şarkısını çıkarmıştır.

Profesyonel olarak 10 yıldır dans ve müzikle ilgilenmektedir. Lise yıllarında başlayan serüveninde müzikle ilgilenirken keşfedilmiş ve vokalistliğe kadar ilerlemiştir.

Aynı zamanda oyunculuk yapan güzel genç vokalistimiz, Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde oynamaktadır. Rüya karakterini canlandıran oyuncumuz bir mahkumu oynamaktadır.

Oyunculuk kariyeri nasıl başlamıştır?

Fox kanalında perşembe günleri saat sekizde her hafta yayımlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisinde Rüya rolünü canlandıran genç ve güzel oyuncumuz ve vokalistimiz Zeynep Bastık, oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine başlama yaşı tam olarak bilinmemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.