Netteki Blog

Yılmaz Morgülle Mutlu Günler Türkiye Geliyor!

28.02.2023
325
Yılmaz Morgülle Mutlu Günler Türkiye Geliyor!

Yılmaz Morgülle Mutlu Günler Türkiye Ne Zaman
Kendine has sunumuyla ekranları süsleyen Yılmaz Morgül; Yılmaz Morgül ile Mutlu Günler Türkiye programı ile,14 Kasım’dan itibaren izleyici karşısına çıkıyor. Yıllardır tarzı, sesi, müziği ve esprileri ile tanınan ve bilinen Yılmaz Morgül, fark yaratacak ve çok konuşulacak bir programla eğlence sezonunu açıyor.

Şarkısıyla, Tarzıyla ve Farkıyla geliyor!
Yılmaz Morgül ile Mutlu Günler Türkiye programı hangi kanalda yayınlanacak sorusunun cevabı Tv8’dir. Acun Medya’nın Survivor yarışmasının yakın dönem katılımcılarından biri olan Yılmaz Morgül, şimdi de bir eğlence programı ile yine Acun Medya çatısı altında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Türk Sanat Müziğinin son dönem icracılarından biri olan, kendine has renkli karakteri ve mizah anlayışı ile tanınan Yılmaz Morgül, başlayacak bu yeni programı ile ekranların vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

Reyting rekorları kıran ve oldukça ses getiren programları ile dikkatleri üzerine çeken Tv8 kanalı, başlayacak olan Yılmaz Morgül ile Mutlu Günler Türkiye programı ile tüm ilgi ve beğenileri üzerinde toplayacak.

Programın tanıtım videosunda “Mutlu günlerin Morgül’üyüm, hayatın tek formülüyüm” diyen Yılmaz Morgül, yine kendi adını içeren sabah programı ile ilgili olarak “şarkımla, tarzımla, farkımla geliyorum” diyor ve eğlenceli bir sezonun ekranlarda yerini alacağının adeta garantisini veriyor.

Gündüz kuşağında yayınlanacak olan Yılmaz Morgül ile Mutlu Günler Türkiye programı saat kaçta sorusunun cevabı ise ilerleyen tarihlerde belli olacak.

yilmaz-morgulle-mutlu-gunler-turkiye

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.