Netteki Blog

Yengeç Burcu Hangi Ay

28.02.2023
412
Yengeç Burcu Hangi Ay

 Yengeç burcu 22 Haziran ve 23 Temmuz tarihleri arasında doğan insanların burcudur.
Yengeç Burcu Özellikleri

   Yengeç burcu insanlar ani tepkileri ile tanınırlar. Bu davranışlarının sebebi onların kendilerini korumak için örmüş oldukları duvarlardır.

Üzüldüklerini ya da bir davranış karşısında ne kadar mutlu olduklarını göstermekten çok çekinirler. Yengeçler kırılmaktan ya da hayal kırıklığına uğramaktan oldukça korkarlar çünkü onlar kırıldıkları zaman diğer insanlara nazaran oldukça zor toparlanır ve kendilerine yapılan kötülüğü ya da üzüntünün sebebini kolay kolay unutamazlar.

Çok hassas, çok ılımlı ve duygusal insanlardır. Bir insana oldukça zor güvenir ama güvendikleri zaman tüm duvarları aradan kaldırırlar.

Yengeçler sevdikleri insanlar için her şeyi göze alabile oldukça fedakar insanlardır. Bir yengecin dostluğunu ya da sevgisini kazanmak büyük bir şanstır.

Mizah duyguları oldukça yüksek ve gülmeyi seven yengeçler herkesin sevdiği insanlardır. Arkadaşları onlar için çok önemlidir ve evde de genelde sorumluluğu üstlenen bir yapıya sahiptirler.

Mesela bir yengeç annesinin böyle bir görev vermemesine karşın bütün evi toparlayıp kardeşine de bakabilir.

Üzgün olduklarında tam bir kapalı kutuya dönüşen yengeçler dertlerini çok zor anlatır ve genelde odalarına kapatıp kendilerini saatlerce üzerler.

Söylediğiniz basit bir lafı onlar oldukça fazla büyütürler ancak sizin bundan haberiniz bile olmayabilir.

Yengeç burcunda her şey bir aradadır. Onlar depresyonun, mizahın, yaratıcılığın ve gülümsemenin karışık halidir.

Hatta kendileri de bu değişimlerine güler ve kendileri ile dalga geçerler. Onların moralini düzeltmek için komik bir video izletmeniz ya da komik bir şarkı söylemeniz yeterli olabilir.

Ailesine oldukça düşkün,, arkadaşlarına önem veren, inanılmaz derecede duygusal ve oldukça sadık olan yengeçler oldukça sevilen insanlardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.