Netteki Blog

Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

28.02.2023
852
Yay Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Yay burcu erkekleri hayatlarını romantik kaidelere göre yaşamazlar. Çocuk ruhlu yay burcu erkekleri hayattan zevk almak ve eğlenmek için yaratılmışlardır.

Bir yay burcu erkeğini çok zor nikah masasına götürebilirsiniz. Bir yay erkeğini evliliğe götürmek istiyorsanız oldukça sabırlı olmanız gerekmektedir.

Onun arkadaşlarıyla geçireceği eğlenceli akşamları, toplantıları kısıtlamamalısınız. Çünkü o genelde arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi romantik akşam yemeklerine tercih eder.

Yay burcu erkekleri kısıtlanmaktan ve hesap sorulmasından nefret eder. Sürekli nerede olduğunu veya kiminle olduğunu sorarak onu sinirlendirir ve uzaklaştırırsınız.

Yay erkeklerinin evlilikleri eşleri tarafından yürütülür ve ne kadar kısıtlamayan bir eşseniz o kadar mutlu olursunuz. Yay erkeğinin kendine ait bir alanı ve hayatı olduğunu kabullenmezseniz mutlu olamazsınız.

Bir yay erkeği ile evlendiğiniz zaman sizi şaşırtan bir derecede evliliğine ve ailesine karşı sorumlu ve bağlı bir eşe dönüşür.

Evliliğini sıkıntıya sokacak kaçamakları engeller ve hata yapmamaya çalışır. Yay erkekleri işlerine de oldukça bağlı insanlardır.

İşleri için oldukça fazla emek verirler ve sıkıntılı bir iş için geceleri bile çalışmayı uykuya tercih ederler. İş konusunda oldukça disiplinli ve dikkatli insanlardır.

Fakat tabi ki hayatları sadece işlerinden oluşmaz. Onlar işlerini yaparken de bir yandan eğlenmeyi ve hayattan zevk almayı atlamazlar.

Bunu rahatsız edici olarak bulabilirsiniz ancak yay burcu erkekleri hayatlarındaki kadını hediyelerle şımartmayı da bilir. Yay burcu erkeğinin eşi mi arkadaşı mı olacağınızı sizin ayarlamanız gerekiyor.

Yay erkeklerinin eğlenceli hayatına dahil olmuş bir kadının oldukça anlayışlı ve kültürlü olması gerekir. Yay erkekleri kesinlikle zeki kadınlardan hoşlanır.

Zeki olmayan kadınlar onlar için sadece bir eğlencedir. Bir yay erkeğini mutlu etmek için onu özgür bırakmanız, arkasını toplamanız ve oldukça zeki bir kadın olmanız gerekir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.