Netteki Blog

yardımlaşma ile ilgili kompozisyon

28.02.2023
284
yardımlaşma ile ilgili kompozisyon

Yardımlaşılan Dünyanın Güzelliği
Dünya sadece yardımlaşıldığı ve insanların birbirine iyi davranmaya başladığı zamanlarda güzel bir yer olduğu anlaşılabiliyor.

Bunun haricinde ise hiçbir şekilde sevgiye önem verilmediği ve savaşlar nedeniyle hayatını kaybeden insanların bulunduğu dönemlerde mutsuzluk yüksek olabiliyor.

Yardımlaşıldığı, sorunların beraber çözüldüğü, her türlü işlemin de farklı alanlarda dahi olsa genele uygun şekilde yapıldığı bir dünya hayal edilebiliyor.

Bu dünyanın ortaya çıkarılabilmesi için herkesin aynı amaç uğruna bilmeşmesi ve birlikte ileriye gidebilmek amacıyla da çaba sarfetmesi gerekecektir.

Her yaş grubundaki insanın topluluk olarak hareket ettiği taktirde hem düşünce hem de faaliyete geçilebilmesi açısından başarılı olduğu biliniyor.

Sadece insanlarda değil, kameranın ve video kaydının ortaya çıktığı günden bu yana binlerce hayvanın birbirine yardım ettiği de görüntülenebilmiştir.

Dünya genelinde her bir yana yayılmış olan insanların da tüm zor durumların üstesinden gelinebilmesi amacıyla kaibletopluluklar olarak yardımlaştığı biliniyor.

Bu tarz durumlar sadece genel yapıyı değil, aynı zamanda da birbirinden önemli özellikleri de gözler önüne serecektir.

Çocukların günlük yaşamlarında okul hayatı, sokak, ev, beslenme, eğlence ve uyku gibi faaliyetlerde yardıma ihtiyaç duyması oldukça doğaldır.

Zaman içerisinde güçlü olunduğu dönemden güçsüz kalındığı döneme geçilebilir. Bunun sadece fiziksel olarak değil, iş hayatında veya herhangi bir alanda görülmesi de mümkündür.

Durumun problem olarak görülen yanının ortadan kaldırılabilmesi için hangi gerekçe bulunduğuna bağlı olarak çalışılması yeterli olacaktır.

Hem böylelikle genel yapıya hitap edilebilecek ve işlemler de kolaylaşabilecektir. İnsanların arkasından onları üzmek amacıyla bir şeyle yapmadığınız taktirde yardımlaştığınız herkesin sizi iyi tanıması mümkün olabilecektir.

Sadece tanıdıklarınıza değil, tanımadığınız insanlara ve bir daha hiç görmeyeceğiniz kişilere karşı da aynı tutumla davranmanız şarttır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.