Netteki Blog

yalancı bahar hangi kanalda hangi saatte yayında

28.02.2023
438
yalancı bahar hangi kanalda hangi saatte yayında

Madhubala Yalancı Bahar Hint Rüzgarları Estiriyor
Madhubala Dizisi sevilen bir Hint dizisidir ve Türkiye’de de izleyici ile buluşarak büyük ilgi çekmiştir. Madhubala hangi kanalda takip edebilirim diye düşünüyorsanız Kanal 7 ile kaçırmadan favorileriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Severek ve ilgiyle izlenen Türkçe adıyla Yalancı Bahar dizisi 146. bölümüyle takip edilmeye devam ediyor. Romantik ve dram türünde hazırlanan dizi Hindistan’da hayat bularak gerçek ve tam adıyla Madhubala Ek Ishg Ek Junoon’dur. Türk izleyicisinin de sevdiği bu dizide başrolleri Gunjan Utreja, Drashti Dhami, Vivian Dsena gibi ünlü isimler oynuyor.

Dizinin Genel Özeti
Madhubala saat kaçta, her gün Kanal 7’de yayınlanan diziyi saat 21.10’da izleyebilirsiniz. Tutkulu ve hüzünlü bir aşkın anlatıldığı dizi 2. sezonunda Madhubala Kundra ve Abhay Kapoor’un imkansız aşkını yansıtıyor. Radha tarafından Bombay’dan uzaklaştırılan ve imkansızlıklar içinde yetişen Madhubala üniversitede işletme öğrencisidir.

Abhay ise yakışıklı bir oyuncudur. En büyük hayali onunla tanışmak olan Madhubala tesadüfen Abhay Kapoor’un babasının katili olduğunu öğrenir ve aşkı intikam hırsına dönüşür. Bu intikam tutkusu ile kendini inanılmaz bir oyunun içinde bulan Madhubala zamanla film sektörünün aranan yüzlerinden biri haline gelecektir. Burada yolları kesişen Madhubala ve Abhay arasında yaşanan gelişmeler farklı sürprizleri getirecektir. Diziye sürükleyicilik kazandıran bu hikaye her gün daha da merakla beklenen bir hal alıyor ve izleyiciyi çekmeye devam ediyor.

yalanci-bahar-madhubala-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.