Netteki Blog

Vatanım Sensin Vasili (Baki Davrak) Kimdir?

28.02.2023
333
Vatanım Sensin Vasili (Baki Davrak) Kimdir?

Baki Davrak 1971 yılında Bad Säckingen’de dünyaya gelen, son yıllarda popülaritesini arttıran bir ünlüdür. Türk asıllı alman oyunca olan Baki Davrak, ailesinin orada çalışmasından dolayı Almanya’da doğup büyümüştür. Kariyerine ilk başta Tiyatro dalında başlamış daha sonra sinema alanına yönelmiştir.

Baki davrak hobileri
Baki Davrak, yüzmeyi çok seven, her sabah kalkıp yüzdüğünü beyan eden sanatçımız, Her gün sabah 5 de kalkıp ses çalışması yaptığını da saklamamaktadır.

Filmlerle veya tiyatrolarda sahneye çıkmadan önce en az 1 saat kadar müzik dinleyip motive olduğunu, çok gülen ve çok anlatan birisi olarak kendisini tanımlamaktadır.

Baki Davrak’a vücudunda nereleri sevdiğini söylediğinde mavi olan gözlerini sevdiğini belirtmektedir. Baki Davrak 1.78 boylarında siyah saçlı bir ünlümüzdür.

Baki Davrak, oğlak burcudur. Oğlak burcunun özelliklerini tamamen yansıttığını da kabul etmektedir.

Evli değildir ama 1 seneye yakındır sevgilisi vardır. Sosyal medyadan epey uzak olan sanatçımız, takipçilerinin zorlamasıyla facebook hesabı açmıştır.

Ama etkin olarak kullanamamaktadır. İnstagram hesabı da bulunmamaktadır. Baki Davrak’ ın eğitim durumu hakkında kamuoyunda bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.