Netteki Blog

Vatanım Sensin Dizisi Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün

28.02.2023
425
Vatanım Sensin Dizisi Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün

Vatanım Sensin Dizisi Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda
Tarih ve dram türünde çekilen Vatanım Sensin dizisi aldığı büyük beğeni ile izlenme rekorları kırmaktadır. Başrol oyuncularının öneminin yanı sıra başarılı senaryosu ve konusu ile de dikkatleri bir anda üzerinde toplayan dizi kısa süre içinde en çok konuşulan konuların başında yer almaya başlamıştır. Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak ve Celile Toyon gibi Türk sinema ve tiyatrosunun ustalarının yer aldığı dizi 10 Kasım öncesinde yayınlanan fragman ile de büyük beğeni topladı.

27 Ekim’de başlayan dizi yaklaşık olarak 150 dakika civarında sürmektedir. Balkan Harbi ve yaşananları konu alan dizi yakın geçmişe de bir ayna tutmaktadır.

Yolun Açık Olsun Paşam!
Bu fragman ve sözler ile herkesin gözlerini yaşartan ünlü oyuncu Halit Ergenç, dizideki rolü ile de beğeni toplamaktadır. Vatanım Sensin dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Kanal D’nin başarılı projelerinden biri olan dizinin senaristliğini Necati Şahin ve Nuran Evren Şit yaparken yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler oturuyor. Vatanım Sensin dizisi saat kaçta yayına başlıyor? Haber kuşağının hemen ardından saat 20.00’de yayına başlayan dizi ülkede yaşamın durmasına neden oluyor.

Hasan Tahsin rolünü oynayan Ahmet Tansu Taşanlar’ın öldürülerek diziden ayrılmasının dışında ilk bölümlere bir değişiklik yaşanmamıştır. Gelecek bölümleri ile de dikkat çekeceği şimdiden tahmin edilen dizi sayesinde siz de tarihi bilgiler elde edebilirsiniz.

vatanim-sensin-dizisi-oyunculari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.