Netteki Blog

Turgut Tunçalp Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Ölmez Hasan

28.02.2023
509
Turgut Tunçalp Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Ölmez Hasan

Turgut Tunç alp, 12 Mayıs 1976 tarihinde Adapazarı’nda dünyaya gelmiştir. Kariyerinde oyuncu olarak ilerlemeyi seçen ünlü oyuncu, Özel Drama Tiyatro okulunda tamamladığı eğitimin ardından çeşitli oyunculuk ajanslarına kaydolmuştur.

Daha çok tanınmak için İstanbul’da çekilen dizilerde rol alan oyuncu, 40 yaşındadır. Kendisini sadece dizi oyuncusu olarak kategori yapılamayan ünlü oyuncu, sinema filmlerinde ve tiyatro oyunlarında da rol alan oyunculardandır.

Kanal D kanalında yayın hayatına devam eden ve pek çok kişi tarafından beğenilerek takip edilen Vatanım Sensin adlı dizide Ölmez Hasan isimli karaktere can veren oyuncu, yeteneği ve tekniği ile izleyenleri kendisine hayran bırakmaktadır.

Hobileri   

Tunçalp, az sayıda kişi tarafından hobi olarak edinilen avcılık, dağcılık ve Offroad sporu gibi ekstrem sayılabilecek sporlarla ilgilenmektedir. Tunç alp ile yapılan röportajlara göre, oyunculuğu oldukça sevmektedir.

Buna rağmen bir gün gerçekleştirmek istediği en büyük hayali bütün dünya ülkelerini dolaşarak bilmediği ya da denemediği ekstrem sporları yapmakmış.

Bu sporları yaparken filme alıp bir program yapmak da hayalleri arasındaymış. Daha önce bir kez evlenen ünlü oyuncunun bu evliliğinden çocuğu bulunmamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.