Netteki Blog

Turgay Aydın Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Nizam

28.02.2023
247
Turgay Aydın Kimdir?  Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Nizam

Turgay Aydın, 01.01.1971 yılında Almanya’da Darmstadt şehrinde doğmuştur. Alman Devlet Tiyatrosu’nda görev almış olan Turgay Aydın tiyatro konusunda oldukça başarılıdır.

Birçok başarılı film ve dizilerde yer alan Turgay Aydın mesleği konusunda oldukça başarılı ve bir o kadar da karizmatik bir yapıya sahiptir.

Turgay aydın kişisel bilgileri 

Turgay Aydın 1.74 cm boyundadır, Özel zevkleri arasında spor yapmak gelmektedir. Fırsat buldukça yurtdışı seyahatlerine çıkan Turgay Aydın, birçok ödüllere imza atmıştır.

İdeal kilosuyla özellikle bayan hayranlarının dikkatine çeken ünlü sanatçı özel hayatıyla ilgili çok konuşmamaktadır ve son yılların en başarılı erkek oyuncuları arasında yerini almıştır.

Turgay Aydın oğlak burcudur, Kahverengi iri gözleriyle birçok hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu özellikle genç kızların dikkatini çekmektedir.

Mesleğinde başarılı olmasının en büyük etkeni genç yaşta tiyatro ve oyunculuk eğitimi almasıdır.

Almanya’da dâhil olmak üzere birçok ülkede adından söz ettirmeyi başarmıştır, aldığı ödüller her zaman onun motivasyonunu yükseltmiş ve mesleğine bir kez daha sıkı sıkıya sarılmıştır ve birçok TV kanallarından teklif almıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.