Netteki Blog

Suna Dumankaya dan Beyaz Saçlara Bitkisel Etkili Doğal Çözüm Tarifi

28.02.2023
242
Suna Dumankaya dan Beyaz Saçlara Bitkisel Etkili Doğal Çözüm Tarifi

Ünlü güzellik uzmanı Suna Dumankaya beyazlamış saçlar için çok etkili bitkisel bir kür ile hanımların beyazlamış saçlarına çözüm bulmayı amaçlamaktadır. Erkeklerin de rahatça uygulayabileceği, malzemelerini her evde bulabileceğiniz, hazırlanışı oldukça basit ve uygulanması da bir o kadar kolay kürün malzemeleri aşağıdaki gibidir:

– 1 adet orta büyüklükte soğan,

– 5 diş sarımsak,

– 1 tane yumurtanın sarısı.

Malzemeleri yukarıda sayılanlardan oluşmaktadır. Her evin temel ihtiyaçları arasında olan malzemeler için ekstra bir ücret ödeme gibi külfet içine de girmezsiniz.

Bu sebep ile farklı maddi gelirleri olan her kesimden kişiler bu kürün malzemelerini alması kolaydır.

Kürün hazırlanışı:

Öncelikle bir tane orta büyüklükteki soğan ve 5 diş sarımsak bir kabın içinde iyice ezilir. Malzemeler iyice ezildikten sonra içerisine bir tane yumurtanın sarısı eklenerek malzemeler biraz karıştırılarak kür elde edilir.

Oldukça kolay bir şekilde hazırlanan bitkisel kürün uygulanış biçimi de gayet basittir. Herkes evde tek başına rahatça bu kürü uygulayabilir.

Hazırlamış olduğunuz kürü saçınıza aşağıda anlatıldığı gibi uygulayabilirsiniz: Elde ettiğiniz karışımı saç boyası sürüyormuş gibi saçlarınızın her yerine eşit ve düzgün bir şekilde sürmelisiniz.

Kürü başınızda eşit bir şekilde yaydıktan sonra yarım saat gibi bir süre beklemelisiniz. Yarım saat bekledikten sonra saçlarınız kürü iyice emmiş olacaktır.

Bu süreden sonra saçlarınızı ne sıcak ne de soğuk olmayan ılık bir su ile masaj yapa yapa temizlemelisiniz. Bu anlatılanları yaptığınız takdir de kürü doğru bir şekilde uygulamış olursunuz.

Beyazlayan saçlar için etkili olacak bu doğal bakım kürünü istediğiniz sonucu elde edene kadar her hafta; haftada bir iki kere uygulamanız tavsiye edilir.

Bu şekilde düzenli bir şekilde uygulamaya devam ederek kısa süre içerisinde istediğiniz sonucu elde edeceksinizdir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.