Netteki Blog

Siyah Beyaz Birbirinden Harika Mutfak Modelleri

28.02.2023
290
Siyah Beyaz Birbirinden Harika Mutfak Modelleri

Mutfağınızı yenilemek istiyor ama klasik olmaktan da geri kalamıyorsanız, bu mutfaklar sizin ilk tercihlerinizden olacaktır.

Temsiller
Tutkunun temsili siyah ve saflığın sembolü beyazın mükemmel uyumuyla, mutfağınız evinizin yıldızı olacak. Ayrıca kişiliğinizle ilgili küçük tüyolar verecektir.

Mutfağınızı siyah beyaz yaptırdığınızda, kendinizden katacağınız küçük dokunuşlarla evinizin en mükemmel bölümü olacak.

Kombine Dikkat
Elbette ki lambalarınız da mutfağınızda çok önemli bir parçaya sahip. Bu iki rengin yoğunluğunu mutfağınızda lambalarınızla loş ortam yaratarak yoğunlaştırabilirsiniz.

Denge prensibinin rengi olan siyah ve beyaz uyumu, sizi rahatlatmaya ve huzur dolu yapacağınız yemeklere dönüşebilir. Zıt renkler olması, sizde en ufak bir endişe yaratmamalıdır.

Örnekler vermek gerekirse, eğer mutfak dolaplarınız siyahsa mutfak arası taşlarınızı beyaz yapabilirsiniz. Renk kontrastını bu şekilde sağlayabilirsiniz.

Ayrıca yine dolaplarınızda siyah ağırlıklıysa duvarlarınız ve halılarınızı açık tonlarda seçerseniz, siyahın karşı konulmaz yoğunluğunu bir nebze de olsa kırabilirsiniz.

Taş Önemli Detay

Eğer Dolaplarınız beyaz ağırlıklıysa, duvarlara uygulayacağınız taşları siyah yapabilirsiniz. Siyah taşlar ayrıca kolayca gelen yağ lekelerinin de iz yapmasını engelleyecektir.

Aydınlatma ekipmanlarının yerleri oldukça önemlidir. Eğer mutfağınızda lambeder kullanıyorsanız mutfağın en köşe noktasını seçebilirsiniz.

Bu sayede loş bir ortam olacak ve sizi boğmayacak derecede aydınlık olacaktır. Eğer siyah-beyaz mutfak dolabına gerçekten karar verdiyseniz bizlerin de sizlere önereceği birkaç örneği dikkatlice incelemenizi öneririz. Elbette sizlerin beğeneceği modeller olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.