Netteki Blog

Şebnem Hassanisoughi Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Eftelya

28.02.2023
320
Şebnem Hassanisoughi Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Eftelya

Şebnem Hassanisoughi, Kanal D televizyonunda oynamakta olan sevilen dizi Vatanım Sensin’de “Eftelya” olarak karşımıza çıkmaktadır. Güzel oyuncu Eftelya karakterine en iyi şekilde can katmaktadır ve dizide de dikkat çekici bir rol sergilemektedir.

Eftelya, bir Rum meyhanesinde çalışan temiz ve saf yürekli güzel bir şarkıcıyı canlandırmaktadır.

Eftelya iyi yürekli bir kadın olmasının yanı sıra neşeli ve çekici bir karakterdir. Tevfi’ âşık olmuştur ve onun aşkıyla yanıp tutuşmaktadır, onun başkasına âşık olduğunu bilmesine rağmen ondan vazgeçmemektedir.

Şebnem Hassanisoughi Gerçek Hayatta Kimdir?

Doğum Tarihi: 7 Aralık 1985, Doğum Yeri: İstanbul, Annesi: İranlı, Babası: Türk’tür. Eğitimi: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro mezunudur. Yüksek Lisans: Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı eğitimi almıştır.

1900’lü yılların zorlu mücadele günlerini anlatan Vatanım Sensin dizisinde eğlenceli karakterlerden biri olan Eftelya Yüzbaşı Tevfik’i çok sevmektedir.

Meyhanede söylemiş olduğu şarkıları hep onun için söylemekte, onun için bestelemektedir. Fakat güzel Eftelya çok zor günler yaşayacak ve çok üzülecektir. Tevfik’in oyunları onu oldukça üzecektir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.