Netteki Blog

Satın Alabileceğiniz ” En iyi 11 şampuan markası”

28.02.2023
417
Satın Alabileceğiniz ” En iyi 11 şampuan markası”

Vücudumuzda en önem verdiğimiz yer elbette ki saçlarımızdır. Hacimli, çabuk yağlanmayan ve daha dolgun saçlarımız olsun istiyoruz. Bunun için saçımıza birçok işlem uyguluyorsunuz. Bu işlemleri yapmadan da doğru şampuanı kullanarak saçınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Birçok şampuan markası bulunmaktadır. Bunlar arasından en iyi şampuan markalarını tercih ederseniz istediğiniz hacim ve parlaklığı elde etmiş olursunuz. Kullanabileceğiniz şampuan markaları şu şekildedir

1 – T / gel neutrogena:  Neutrogena markasını duymayan yoktur sanırım. Dünyanın en önde gelen kozmetik markalarından birisidir.

Üretmiş olduğu T/ Gel  Şampuan, bir çok hastalığın tedavisinde kullanıldığı gibi aynı zamanda saç derisini korumakta ve kaşıntıları yok edici özelliğiyle ön plana çıkan etkili bir şampuandır. Listemizin ilk sırasında yer alıyor.

2 – kerastase şampuan:  Saç uzmanları tarafından önerilen ve içerisinde bulunan etkili yağlar ile saçlara bakım yapan bu şampuan, kesinlikle en iyi markalardan birisi! Dünya çapında bir çok uzman tarafından öneriliyor.

3 – Selsun Blue: Özellikle kepek sorunlarına karşı dünyadaki en etkili şampuan markalarından birisi olup, kadınlar tarafından tercih ediliyor.

4 – Davines Oi Şampuan: Besleyici ve koruyucu bir şampuandır. Saçlarının uzamasına da yardımcı olmaktadır. Boya, düzleştirme, perma ya da kimyasal işlem görmüş saçları besliyor. İçerisinde kestane sütü, pirinç proteini ve hidrokeratin bulunmaktadır.

5 – Clairol Herbal Essences: Saç bakımı ve tedavisinde kullanılan bir şampuandır. Saçı hem nemlendiriyor hem de ona havim kazandırıyor.

6 – Garnier Fructis: Ülkemizde ve dünyada bir çok kadın tarafından bilinen bir marka. Ürünleri bir hayli fazla ilgi görüyor. Bunun nedenini anlatmama gerek yok.. Sizler zaten kaliteli olduğunu zaten biliyorsunuz

7 – Pantene Expert Collection Age Defy: En çok kullanılan şampuan markalarından biridir. Banyo sonrası saçı ağırlaştırmayan bir şampuandır. Saç dökülmelerine karşıdır ve ipeksi bir yumuşaklık sağlar.

8 – Shu Uemura: Boyalı ve hasar görmüş saçlar için tavsiye edilmektedir.

9 – L‘Oreal Paris: Kırık saç uçlarını onarır ve saçı güçlendirerek kırılmalarını önler.

10 – Bumble and Bumble Hairdressr’s: Kuru saçlar için önerilen bir şampuandır.

11 – Dove: Saç dökülmelerine karşıdır ve onarıcıdır. Güçsüz saç köklerini dipten uca besler. Saçlarınızın daha dolgun görünmesini sağlar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.