Netteki Blog

Rüyada Sigara İçmek Nedir? İslami Yorumu

28.02.2023
428
Rüyada Sigara İçmek Nedir? İslami Yorumu

Rüyada sigara içmek, günlük hayatta da sigaranın kullanılış biçimlerinin gösterdiği farklılıklar gibi değişik anlamlarda yorumlanabilir. Cinsiyet, sigaranın içildiği anda duman olup olmaması, kimin içtiği gibi birçok etmenin rüya yorumunu etkilediği rüyaların yorumu genellikle iç açıcıdır.

Genel anlamda rahatlatıcı yorumlar içeren sigara içilen rüya; hedeflerin gerçekleşeceği, güzel bir hayatın beklediği, özel hayatta önemli ve hayatın akışını değiştirecek seçimlerin yapılacağı, çözümlerin aranacağı ve işlerin yolunda gideceği anlamına gelir.

Rüyasında sigara alan bir kişinin hayatındaki istekleri olacak demektir. Ancak bu durumu kötü anlamda yorumlayanlar da olmuştur.

Rüyasında sigara alan kişinin, ona zarar verecek kişilerle tanışacağı ve onların etkisinde kalacağı yorumları da yapılmıştır.

Rüyasında sigarayı atan ve tamamen uzaklaşan kişinin eğer yanlış işler yapıyorsa doğru olan tarafa geçmesinin işareti olabilir. Rüyada sigara dumanı görmek ise kötüye yorulur.

Rüyasında sigara dumanı gören kişi, kişisel hayatında hem iş çevresinde hem de ailesinde ve arkadaş çevresinde huzursuzluk yaşayacak demektir.

Rüyada çok fazla sigara içmek ise olumlu sonular doğuracak bazı olayların olmasına işarettir. Çok zor ve sıkıntılı günler geçiren bir kişi rüyasında çok fazla sigara içerse, hiç ummadığı bir kişiden veya bir yerden gelecek bir yardıma dair bir rüya görmüş olabilir.

Aynı zamanda ürettiği fikirlerle çok saygı duyması ve eline yüklü bir para geçmesi manasına da gelebilir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.