Netteki Blog

Rüyada Şarkı Söylemek Ne Demek (Anlamı)

28.02.2023
257
Rüyada Şarkı Söylemek Ne Demek (Anlamı)

rüyada şarkı söylediğini gören kişinin şarkı söylediği yere göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Şarkıyı söyleyen kişinin sesi güzel ve etkileyici ise kulağa hoş gelen bir ses ise olumlu gelişmelere şahit olacağı, güzel haberler ile sevineceği anlamına gelmektedir.

Şarkıyı dinlemekten rahatsızlık duyulacak kadar ses kötü ise, dinlemekten zevk alınmadıysa para kaybetmek anlamına gelmektedir.

Aynı zamanda üzücü ve sıkıcı olaylar yaşanacağına ve hoş olmayan sözler işitileceğine işaret eder.  Hamamda şarkı söylendiğini görmek veya söylemek, rüyayı gören kişinin kararsızlık içinde bulunan kişiyi ifade eder.

Sevdiği birisine aşkını şarkıyla anlatan kişi güzel bir haber alır, arkasından da üzücü bir haber alacağı şeklinde yorumlanır. Bir yerde şarkı söylediğini görmek dostlarla aralarında problem oluşacağına, türkü söylediğini gören başındaki belalara,

Mikrofonla Şarkı Söylemek ?

Eline mikrofon alarak şarkı söyleyen kişi yetki sahibi olma anlamını taşımaktadır. Şarkı söylediğini değil de dinlediğini görmek iş hayatındaki durumlara, şarkı hareketli bir şarkı ise işyerindeki kazancın artmasına, şarkı ağır ise tam tersi kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Sahneye çıkıp, herkese karşı şarkı söylediğini görmek ise insanlar tarafından sevgi ve itibar göreceği anlamına gelmektedir.

Şarkıcının şarkı söylediğini görmek ise sıkıntılardan kurtuluşa, yeniliklere, yeni bir eve yada arabaya dalalet eder. Şarkı Söylemek Rüyada  Ne Demek; Maddi olarak sıkıntıda olan birisinin bu rüyayı görmesi daha da sıkıntılı günlerin devam edeceğine işaret eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.