Netteki Blog

Rüyada Saat Görmek Ve Takmak Ne Demek?

28.02.2023
311
Rüyada Saat Görmek Ve Takmak Ne Demek?

Rüyada saat görmek altın, gümüş paraların olmasına, zamanın kıymetini bilmeye, yaşanan anın daha güzel yaşamak gibi birçok yoruma tabidir. Rüyada görülen saat tatsız olaylara yorumlanabilmesi de mümkündür. Saati ayarlamak hayatın gidişatının düzene sokulması ,saat sesi duymak çağrılma gibi yorumlarda yapılabilmektedir.

Rüyada Kol Saati Görmek

Kişi rüyasında kol saati görüyorsa bu onun zamanı har vurup harman savurduğuna dalalet olduğunu ve zamanı iyi kullanması gerektiğine yorumlanır. Rüyanın dolu dolu yaşamak için fırsat olarak gösterilir

Rüyada Kol Saati Hediye Almak

Kişi rüyasında kol saati hediye olarak alıyorsa bu onun iş hayatında, normal hayatında uyarı olarak algılanmalıdır. Rüyayı yapılan yanlışları düzeltmek için fırsat olarak görmelidir

Rüyada Kol Saati Takmak

Kişi rüyasında kol saati taktığını görüyorsa o kişinin hayatında tertipli ,  disiplinli olduğu gerçeğinin yansımasıdır.

Rüyada Saat Sesi Duymak

Kişi rüyasında saat sesi duyuyorsa bu hayırlı davet hayırlı teklif şeklinde yorumlanır.

Rüyada Duvar Saati Görmek

Kişi rüyasında duvar saati görüyorsa hayatındaki planlarının istediği gibi ilerlediği ve istenilen sonuçların alınacağına işarettir.

İkili Durum

Kişi rüyasında saat görüyor olması onun hem olumlu hem olumsuz yönünü ortaya koyar. Kişinin içinde bulunduğu durum ile rüyanın görüldüğü durum incelendiğinde ikili durum daha iyi yorumlanır. İçeriğine göre yorumlanıp olumsuz durumun çıkmasıyla kişi önlemlerini almak için harekete geçerken, olumlu durumun çıkmasıyla belki doğru işler yapıyorum, doğru kişiyim gibi cümlelerle kişinin kendisine güveni artacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.